Венета Райкова сменя телевизията, мести се в Би Ти Ви?

Гласувайте за статията

Венета Райкова сменя ефира, канят я в Би Ти Ви?

Венета Райкова е на път да смени ефира, гласи последния слух. Водещата на горещо може да премине от Нова в ефира на Би Ти Ви, ако поредната рокада между телевизиите стане факт.

Според слуховете Райкова имала жесток скандал с продуцентите си от „Телеман“. Водещата заплашила, че ще напусне, ако не се застъпят за нея заради ефирното й време. Причината е, че предаването й има все по-късен и по-късен час на излъчване, като през последните дни отива дори в полунощ.

Причината е, че от Нова регистрирали по-нисък рейтинг на шоуто на Венета, спрямо това на Николета Лозанова. И не спирали да критикуват звездата от „Горещо“, че не е толкова популярна в последно време, пише HotArena.net.

Венета Райкова сменя ефира, отива в Би Ти Ви ?

Венета Райкова сменя ефира, отива в Би Ти Ви ?

След последния скандал, Венета Райкова заявила, че или ще й дадат предаване в по-ранен час, или ще напусне. Междувременно получила предложение от Би Ти Ви, където офертата била изключително примамлива.

Идеята е Венета Райкова да води ново предаване в ефира на медията, като в същото време влезе в Би Ти Ви без продуцентите си от Телеман. Засега самата водеща не е коментирала слуховете, но е била засечена на преговори с представители на частната медия.

За момента не е ясно какви са плановете на водещата и ще се съобразят ли от Нова с исканията на Венета Райкова. Възможностите са няколко—Венета отива сама в Би Ти Ви, за да води свое ново предаване, от Нова й предлагат подобна опция, или Горещо променя часа си на излъчване.

След 10 години в ефира на Нова телевизия, самата Венета Райкова се е превърнала в нещо като институция за зрителите на медията. А предаването й се радва на успех, дори и след като Николета Лозанова се опита да й бъде конкуренция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар