Споменът за Жоро Илиев е жив

Жоро Илиев ще остане запомнен със шумните пиршества, които организираше. Неговото любимо място за това беше дискотека "Нерон" в град Кюстендил, където той купонясваше до ранни зори. Култовото заведение беше любимо и за десетки други босове на подземния свят, които устройваха шумни купони там.

Собственици на "Нерон" бяха Жоро Илиев и брат му Васил. След тяхната смърт и до ден днешен заведението напомняше за тях. След няколко дни от култовата дискотека, любима за босовете на подземния сват, няма да има нито спомен. Предстои сградата да бъде напълно реновирана. На мястото работят няколко строителни екипа, които са се заели с ремонта на "Нерон", пише ПИК.

[caption id="attachment_414396" align="alignright" width="300"]Жоро Илиев Дискотеката на Жоро Илиев става клиника[/caption]

Дискотеката, която пази тайните на Жоро Илиев, ще бъде превърната в модерна клиника. Жителите на града коментират, че е хубаво, че сградата ще се превърне в нещо полезно и значимо за всички тях. Все още не е ясно дали дискотеката на Жоро Илиев е била продадена и кой е новият собственик.

Наскоро вдовицата на Главния изненада всички, появявайки се на светско събития. Мая Илиева не е от хората, които обичат да се показват много. Милионерката уважи своята приятелка Мария Грънчарова, присъствайки на премиерата на най-новите й песни в известен столичен клуб. Събитието отбеляза завръщането на изпълнителката на сцената.

Вдовицата на Жоро Илиев се появи с уникален дизайнерски тоалет, за който е броила около 15 000 лева.