Тяло на малко дете беше открито в една от разрушените в Аспарухово къщи

В Аспарухово беше открито тяло на малко дете. В една от най-пострадалите от наводнението къщи, собственикът й днес се натъкнал на детското трупче. Екипи на Гражданска защита и пожарната незабавно пристигнаха на мястото, за да извадят телцето. Веднага след това то беше откарано за аутопсия, която ще установи дали става въпрос за малкия Марин, който изчезна в нощта на потопа и все още се води в неизвестност.

[caption id="attachment_414391" align="alignright" width="300"]Марин изчезна по време на потопа в Аспарухово Марин изчезна по време на потопа в Аспарухово[/caption]

Близките на шестгодишното дете не се появиха на мястото, където е открито тялото, което може да е на сина им. Мъжът, натъкнал се на зловещата находка, е 25-годишният Стефан, който все още не може да се съвземе от шока. Ужасът бил толкова силен, че мъжът е категоричен, че не иска той и семейството му вече да живеят на това място.

Стефан разказа и как е открил тялото на детето. Когато започнал да разчиства с лопатата пред една от вратите в дома си, мъжът видял малко краче. Първоначално помислил, че е на кукла, но като се загледал, видял, че е мъртво дете, обърнато с главата надолу в калта. Веднага повикал хората от бригадата, които извадили тялото, за което предстои да се установи дали е на изчезналия Марин, предават от БЛИЦ.