Тази диета ще ви избави завинаги от излишните килограми

Омръзнало ви е постоянно да сте на диета, страхувайки се, че когато спрете да я спазвате, килограмите ще се завърнат. Сензационната диета, която ви предлагаме, топи излишните килограми без йо-йо ефект.

Ефективността й се дължи на факта, че излишните килограми се свалят постепенно, без да се топи мускулна маса. Спазвайте тази диета точно 6 седмици и ще стопите 10 килограма. Единственото, което е необходимо за успеха, е постоянство.

Сензационната диета е откритие на актьора Пол Кана, който е и фитнес инструктор. Неслучайно тази диета се казва "О, Боже мой!", заради удивителните резултати. Един от принципите, гарантиращ успеха на режима, е поддържането на високо ниво на мотивация. Пол Кана съветва постоянно да си повтаряме, че искаме да намалим обиколката си, да тонизираме тялото си да стегнем корема. Не последно място той препоръчва да поддържаме косата, кожата и ноктите си, за да се чувстваме добре.

[caption id="attachment_414360" align="alignright" width="276"]диета Сензационна диета топи излишните килограми[/caption]

Вълшебната диета включва три обилни хранения за деня - обяд, следобедна закуска и ранна вечеря. Пол Кана препоръчва да забравим за закуската и вместо това да тренираме най-малко 30 минути всяка сутрин на празен стомах. По този начин организмът ще си набави нужната енергия за тренировката от запасите, които имаме в тялото си.

Диетата изключва консумацията на плодове, заради съдържанието на фруктоза в тях. Препоръчва се консумация на зелена салата, пилешко и телешко месо, риба, ядки и варива. Забранява се употребата на газирани напитки. Препоръчва се изпиването на две чаши неподсладено черно кафе сутрин на гладно.

Пол Кана препоръчва да взимаме всекидневно студен душ. Студената вода помага за изгарянето на мазните, тъй като, къпейки се със студена вода тялото ни активизира защитната си реакция за затопляне, при която се изгарят излишните калории.

Най-голямото предимство на тази чутотворна диета е, че не се налага да гладувате. Ефектът е сигурен. Опитайте!