Биляна Евгениева не смята, че аферата с Благой Георгиев е причина за разпада на връзката й с бизнесмена

Биляна Евгениева изневерила на Христо Сираков, понеже бил стар. Това е последния слух, който се носи в светското пространство. Разликата в годините между вече бившите годеници е цели 33 и това си било казало думата, твърди и самата моделка.

[caption id="attachment_414331" align="alignright" width="253"]Биляна Евгениева и Благой Георгиев Биляна Евгениева и Благой Георгиев[/caption]

"Аз имам нужда да се забавлявам, а той иска да си стоим вкъщи", споделя Биляна Евгениева, научиха от списание "Стори". Самият бизнесмен избягва да коментира скандалната афера на бившата си с футболиста и последвалата им заради това раздяла.

Единственото, което споделя бизнесменът е, че вече се чувства ок, но признава, че мъжете могат да бъдат големи глупаци понякога. Най-вероятно визирайки отношенията си с 25-годишната Биляна Евгениева, коментират форумци.

Моделката обаче твърди, че не Благой е причината за раздялата, а единствено разликата във възрастта им, пишат от БЛИЦ. Факт е обаче, че именно след лъсналата афера бизнесменът й казал да си събира багажа и да се маха от дома му.