Кои са най-известните тайни общества в България

Масоните в България сред най-известните тайни общества
5

Тайни общества в България излизат на светло, разкриват членовете си

В България има десетки тайни общества, но някои от най-популярните сред тях започнаха да излизат на светло през последните години. Предлагаме ви да се запознаете с някои от най-популярните тайни общества у нас, както и с не по-малко известните им членове.

Масони

В масонската ложа членуват, ако на половината, то поне ¼ от политиците в парламента. Името на Сергей Станишев също е спрягано в масонската ложа, макар той да не е признавал публично връзки с тях. За сметка на това в БСП членуват една голяма част от масоните в България. И неслучайно крепят партията в парламента толкова десетилетия.

Масоните в България сред най-известните тайни общества
Масоните в България сред най-известните тайни общества

В редиците на масонските тайни общества присъстват още Вежди Рашидов, Васил Михайлов и колкото й да не вярвате Магърдич Халваджиян. Покойният шеф на „Мултигруп“ Илия Павлов, също бе сред членовете на обществото и то в редиците на 33-тия кръг, най-висшия сред тях.

В листата са още Богдан Томов, Петър Стоянов и дори Жельо Желев. Открито признават принадлежността си още Андрей Пръмов и Петър Калпакчиев.

Малтийски орден

Единствени членове на Малтийския орден в България, за които поне официално се знае, че са такива са д-р Константин Тренчев и йеромонах Христофор Събев. Преи няколко години се разчу, че малтийски рицари предлагат членство срещу заплащане, но скоро се разбра, че става дума за измамници.

Билдерберги

Една от най-тайните организации в света пък приветства в редиците си шефа на Лукойл Валентин Златев и Леа Коен. Бившият член на БСП Николай Камов също членува в нея.

В листата на съществуващите тайни общества в България са още рицарите на орден на св. Йоан. За съжаление те пазят членството си в по-дълбока тайна от масоните и предпочитат да не излизат на светло.

В своеобразна част от тайните общества се е превърнал и Ротари клуб, в който членуват едни от най-изтъкнатите политици и бизнесмени у нас. Вилхелм Краус, Стефан Софиянски, Стоян Ганев и дори Николай Василев.

5 коментара
 1. Miroslav казва

  казват че са го правили за мен като били модел https://www.youtube.com/watch?v=SAkcolVxDy0 казват че вдигнали бунт и със военни действия ги изгонили от галактиката .като са били модел били със собствена воена свера. една воена свера е до най близката планета за живот казват че като вдигнали бунта първо отишла Лилит (матриархата) и те спечелили битката с Лилит Тази Лилит има воена свера с децата и от различни бащи (полубогове)Има и воена свера с децата и от Адам(богове) и воена свера с такива които не отговарят на животни , растения ,насекоми ,риби ,химични елементи Доколкото знам са загубили втората битка незнам с кого и постепено се оттегляли от галактиката казаха че Пандора е като Исус само че жена.(Тази Пандора е дете на Адам и Ева) И двата рода имат армия(милиони) която е от децата им и всичките отговарят на животни , растения ,насекоми ,риби ,химични елементи( и ги наричат богове) освен това когато правят дете със някой землянин и те със воени свери и ги наричат полу богове и те отговарят на животни , растения ,насекоми ,риби ,химични елементи Доколкото знам родоначалниците им са Адам Ева и Лилит Този Адам(бил като Исус) е дете на този от Андромеда(галактиката)и той като Исус децата от Адам и Лилит се наричат богове. Този Адам избягал навремето с Ева от харема. Децата от Адам и Ева се наричат богове Масоните които почитат децата на Адам и Лилит са бяла ложа. Масоните които почитат децата на Адам и Ева черна ложа Този Исус отговаря на най малката честица. Доколкото знам навремето са се били много с него когато разберат че някой(землянин) отговаря на животни , растения ,насекоми ,риби ,химични елементи по принцип ги бият да се съберат с някои които не отговаря така шансът да се роди дете което отговаря на животни , растения ,насекоми ,риби ,химични елементи е по малък имат технология за тяло и хибернация (безсмъртие) Доколкото знам от хибернацията могат да се подмладяват Преди около пет шест години масоните по поръчка на този от Андромеда ми организираха опит за убиство плюс заплахи . с цел да ме уплашат изобщо не знаех какво става уплаших се и си изхарчих последните пари .Години стоях на улицата .Оправдаха се че било война Навремето пак този същият от Андромеда е търсил Исус на земята. Казват че започнал да се съживява и го вземали да го хвърлят в лавата .Казват че не са го мъчили допълнително Доколкото знам имат технология за невидимост и технология с която могат да хванат духът на човек.Дебнат по болници да не би някой да си бере души.Духът на човек взема душата.Освен това говорят на масонитеОсвен това си снимат филми Почнах да ги чувам след като ми отвориха аурата Казват че след като ги изгонили от галактиката се скитали две три години и нападнали Андромеда(галактиката)Казаха че при десантът над Андромеда ликвидирали Прометей .Най вероятно са спечелили и битката. Преди около две години.Най вероятно още стоят там и чакат да ги нападнат.

 2. Kremena D Tucker казва

  https://theorderoftheway.org/

 3. Крум казва

  Miroslav,баце май си изгърмял бушоните а?
  Трябва ти помощ…

 4. Miroslav казва

  Не знам дали съществува технология с която може да хванат духът или душата на човек. Освен това пият нещо и не остаряват , а не се хибернират. Освен това доколкото знам няма нужда да ти отворят аурата за да се свържат по телепатия.Това не е обяснено добре; Доколкото знам всичко си има дух.Когато частицата е по-малка тогава и духът е по-силен.Духът прави така някои да се раждат по специални. Този Исус отговаря на най-малката частица.Доколкото знам тези който отговарят на животни се наричат серафими. Доколкото знам бащата на Исус е римски войник.Една военна сфера е до най-близките планети за живот като център е друга планета за живот .

 5. Miroslav казва

  Тук е в приличен и за четене вид http://miroslav1979.blog.bg/

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.