Николета Лозанова моли Гугъл да изтрие фотосите

Оказва се, че половинката на Валери Божинов – Николета Лозанова, не винаги е изглеждала толкоз добре.

Външният вид на Николета Лозанова, който виждаме днес е в резултат на многократната игра на скалпела. Нейни „приятелки” сбъднаха един от най-големите й кошмари като извадиха на бял свят снимки от миналото й. „Доброжелателките” са от Града под тепетата. Въпросните снимки показват истинското лице на плеймейтката, което към днешна дата изглежда много по-изкуствено от това на покойния крал на поп музиката – Майкъл Джексън.

[caption id="attachment_414264" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова не иска да си спомня за фотосите от миналото си Николета Лозанова не иска да си спомня за фотосите от миналото си[/caption]

От години Николета Лозанова, която напоследък се изживява като телевизионна водеща се опитва да скрие операциите си и дори отрича яростно, че не се е подлагала на пластични операции. Снимките обаче говорят друго. С просто око може да бъде забелязано, че Николета Лозанова е направила промени на носа, устните, брадичката, скулите, зъбите и дори очите си. Преди компетентната намеса на хирурзите, брадата й е била доста по-овална, а формата на лицето й, се е различавала коренно от днешната.

[caption id="attachment_414266" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова моли Гугъл да изтрие тези фотоси Николета Лозанова моли Гугъл да изтрие тези фотоси[/caption]

Прави впечатление, че носът й към днешна дата изглежда идеално прав и липсва чипият връх, който се забелязва на фотосите от миналото. Преди известно време Николета Лозанова категорично отрече слуха, че е напомпала устните си със силикон. Тя дори се изфука, че плътните й устни са ген. Очевидно това е поредната й лъжа, тъй като в миналото, устните й далеч не са изглеждали по този начин. Същото важи и за скулите и идеалните й клепачи на очите, за които мнозина девойки й завиждат. Отдавна не е тайна за никого и силиконът в бюста, който сменя вече няколко пъти.

От години пловдивчанката, която проби с горещи снимки и връзките си с известни и богати мъже се опитва да заличи компрометиращите кадри, които буквално я довеждат до шоково състояние, но за нейно съжаление усилията й не са увенчани с успех. Николета Лозанова е изпратила молба до Гугъл да бъдат премахнати снимките й, тъй като търсачката предлага тази услуга, но все още не е получила отговор, пише pik.bg.