Пламен Орешарски: Нямам представа докога ще остана на власт

1
Оценете този post

Пламен Орешарски отговори на въпросите на представители на различни организации по време на срещата с него в Министерски съвет

Пламен Орешарски получи подкрепа от редица граждански и неправителствени организации, които заявиха категорично позицията си относно политическата ситуация в страната ни. Според тях Пламен Орешарски трябва да остане на власт заради избирателите му, които са го подкрепили. Те са категорично, че той трябва да изпълни ангажимента си към обществото.

Лидерът на една от организациите Спас Колев заяви, че Пламен Орешарски трябва да наложи на останалите политически лидери да се вслушат в техните искания, а не да си правят сметки в интерес на партиите им.

Пламен Орешарски
Пламен Орешарски заяви, че няма представа до кога ще остане на власт

Друга организация предложи партии да дарят субсидиите си пострадалите хора от бедствието в квартал „Аспарухово“.

На изказването на един от представителите на организациите, присъстващи на срещата, че няма представа до кога Пламен Орешарски ще остане на власт, премиерът заяви, че и той самият няма отговор на този въпрос.

Пламен Орешарски заяви, че въпроси за оставка, предсрочни избори могат да се обсъждат единствено от партиите, представящи парламента. Той допълни, че въпроси от подобно естество не са в компетенциите на премиера, особено когато той няма собствена партия.

Пламен Орешарски благодари на всички за положителната оценка за работа на кабинета. Той допълни, че ще се вслуша и в негативите, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Spas Kolev казва

    Никой не печели от такава оставка , най-вече Обществото !

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.