Сергей Станишев омерзи БСП докрай Преглеждания: 13657

Сергей Станишев изгуби достойнството си окончателно
1
5/5 - (2 votes)

Сергей Станишев изгуби достойнството си окончателно

Сергей Станишев омерзи БСП докрай с действията си.

Както стана ясно по-рано днес, Сергей Станишев става евродепутат. Той депозира молбата си за напускане на парламента.
Според неофициално потвърдена до момента информация, той вече е обявил решението си пред Изпълнителното бюро на БСП.
Лидерът на БСП нанесе тежък удар на Петър Курумбашев с решението си да отиде в Европарламента.
Курувмбашев бе четвърти поред в листата на КБ за евроизборите и бе толкоз сигурен, че мястото му в Европейския парламент е сигурно, че предварително напусна Народното събрание.

Сергей Станишев изгуби достойнството си окончателно
Сергей Станишев изгуби достойнството си окончателно

Предвид, че Сергей Станишев предварително бе обявил, че кандидатурата му начело на листата на БСП за евровота е символична, Курумбашев счете, че реално е на трето място в листата и мястото му в Европарламента е повече от гарантирано.
Твърдението на лидера на червените редици обаче се оказа поредната грандиозна лъжа, която бе поддържана и след евровота, та до днес, когато стана ясно, че все пак ще стане евродепутат.
Ако не се беше случило непредвидената случка с преференциалното гласуване, което осигури евродепутатско място на „любимец 15” на БСП Момчил Неков, то Петър Курумбашев пак щеше да отиде в Европарламента.

Момчил Неков също е твърдо решен, че няма да се откаже от евродепутатското място, а и щом е намерил място в листата на червените за евровота, то очевидно е годен да замине за Европейския парламент.
В този ред на мисли обявяването му за „техническа грешка”, не бе никак удачно.
Окончателно, евродепутатите от „Коалиция за България”, които заминават за Брюксел са Сергей Станишев, Илияна Йотова, Георги Пирински и „любимец 15” Момчил Неков.
Социалистите коментират, че лъжата на Сергей Станишев е трудно да бъде преглътната, а и с нея той за пореден път доказа липсата на достойнство, пише pik.bg.

На този етап Петър Курумбашев приема ситуацията доста спокойно е не е показал публично омерзението си, но по всяка вероятност ще изкара наяве кирливите ризи на Сергей Станишев, както се бе заканил по-рано.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Дядо Благоев казва

    Курумбашев ще стане председател на БСП…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.