Бомбата за Димитър Вучев-Демби заради борчове Преглеждания: 5936

Демби затънал до гуша в борчове
1
Оценете този post
Половинката на Демби го изоставила заради дълговете

Взривното устройство в дома на Димитър Вучев-Демби е свързана с негови големи дългове. По тази версия работят разследващите – съобщава „България днес”. Приближени до сочения за наркобос разкрили, че той е затънал до гуша в борчове и от известно време няма пукнат грош. Това накарало ченгетата да разследват дали взривът в столичния квартал Симеоново не е поръчан от избеснели кредитори за сплашване на известния кримигерой.

Демби
Демби затънал до гуша в борчове

Според полицията адската машина с 1 кг тротилов еквивалент може да е своеобразна подкана за Демби да върне взетото. Възможно е този път Вучев да се е забъркал с неподходящите хора, коментират запознати с машинациите му.
Именно финансовите неволи станали причина жената на Демби – Милена, да го изостави. Близки до смъртния враг на Вучев – Златко Баретата, разказаха, че той е бил изоставен от половинката си, но съседи на Демби забелязвали любимата му в квартала. Разлъката станала през есента на миналата година, когато Милена за пореден път пропищяла от мъжа си. Тя се вайкала, че нямал работа и се занимавал само с далавери.
Първият заподозрян за поръчител на взрива бил Златко Баретата. Именно Демби е ключов свидетел по едно от делата срещу Златомир Иванов. Баретата обаче бил разпитан и освободен, тъй като имал алиби за въпросната нощ.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. милена казва

    У ДОМА СЪМ СИ И С МИТКО ОТ 16 ГОД, ГЛЕДАМЕ СИ СЕМЕЙСТВОТО И ВИ СЕ СМЕЕМ НА ЖАЛКИТЕ НАПЪНИ ЗА АУДИТОРИЯ. ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ГОСТИ МИЛИ ХОРА АДРЕСА Е ИЗВЕСТЕН “ ВИТОШКИ ЕЗЕРА “ ВХОД СВОБОДЕН. А КАКВО Е АЛИБИТО НА НАРКОБОСА ЗЛАТАН, ЧЕ Е ДОМАШЕН АРЕСТ ОТ 4 ГОДИНИ ХИХИХИХИХ СИГУРНО Е БИЛ ВЪРХУ МИРОЛЮБА БЕНАТОВА А ЖЕНА МУ Е ГЛЕДАЛА……ЩЕ ВИ ЗАПОЗНАЕМ СЪС ДЕЦАТА, КОИТО БЛАГОДАРЯ НА БОГА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО БОГАТИ И ЩАСТЛИВИ. А НА ВАС ДРАСКАЧИТЕ ЕБЕТЕ СЕ В …. И СИ НОСЕТЕ НОВИТЕ ДРЕШКИ. ПОЗДРАВИ ОТ НАС

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.