Мика Стоичкова даде първото си интервю, след като заяви двамата с Иво Аръков завиха, че вече не са двойка

Само преди няколко дни Мика Стоичкова обяви в мрежата, че тя и гаджето й Иво Аръков са сложили край на връзката си. Раздялата им се превърна в една от обсъжданите теми в клюкарските издания. Каква е истината за угасването на бурната любов между тях? Този въпрос все още няма отговор и единствените, които могат да отговорят на него са Мика Стоичкова и Иво Аръков.

Щерката на Камата коментира пред журналист на Блиц раздялата си със своя любим. Малко след съобщението на Мика Стоичкова във фейсбук, същото се случи и минути по-късно на стената на Иво Аръков. Той публикува същото съобщение, в което заяви, че не желае името му да се свързва с това на Мика Стоичкова, тъй като двамата да поели в различни посоки.

[caption id="attachment_414022" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова проговори за раздялаат си с Иво Аръков[/caption]

Помолена да коментира изказването си и това на Иво Аръков, както и факта, че двамата са публикували едно и също съобщение, Мика Стоичкова заяви, че в момента не желае да дава коментар по случая. Тя допълни, че така е била посъветвана от пиара си.

Мика Стоичкова заяви, че скоро ще настъпи момента, в който и тя и Иво Аръков, ще заявят открито истинската причина за раздялата им. Според нея този момент все още не е настъпил, тъй като и двамата са силно афектирани от случилото се.