Константин отново кръшна на Надя

Фолк певецът Константин нанесе неочаквано тежък удар на съпругата си.

По всичко личи, че Константин остава непоправим женкар. Той си позволи отново да кривне от семейното ложе, с което нанесе тежък удар на половинката си – Надя. Вестник „Слава” отбелязва на страниците си, че Константин е загърбил семейството си и се е отдал на забавления с млада красавица. Той е била забелязан да се натиска с брюнетка в Студентски град след участието си. Случката се е разиграла преди броени дни.

[caption id="attachment_413986" align="alignright" width="300"]Константин отново кръшна на Надя Константин отново кръшна на Надя[/caption]

Очевидци разказват, че след купона, Константин напуснал заведението в компанията на брюнетката, заявявайки, че е кавалер и е длъжен да я изпрати. Всъщност изневерите на любимеца на мнозина тийнейджърки не са от вчера. Още в края на 2013 година се понесе мълвата, че Константин и Надя са пред развод като основна причина за това бяха изтъкнати безкрайните залитания на певеца. Дори преди сватбата, Константин си позволяваше да разпусне от време на време от сериозната връзка с Надя.

Чашата преля покрай бременността й и раждането на рожбата им, когато Константин приличаше на отвързан кон и бе неудържим. Той не се трогна нито от заплахите на съпругата му, че ще го напусне, нито от горчивите й сълзи. Фолк изпълнителя продължава да се сваля с млади момичета като за последно. При все, че Надя е достатъчно красива и по нищо не отстъпва на еднодневките на съпруга си, тя така и не успява да го вкара в правия път.

Другият сериозен проблем, който се е загнездил между отношенията им е неустоимата страст към чашката, към която Константин често посяга. Мълвата носи, че Надя и Константин все още живеят под един покрив само заради детето, но двамата отдавна не са съпрузи. Отношенията им по-скоро са се превърнали в приятелски и поради тази причина половинката му, е спряла да реагира бурно на забежките му, пише pik.bg.