Ники Дойнов вече оглежда сватбени халки

Водещият на централната емисия новини на Нова тв - Ники Дойнов вдига сватба.

Мълвата носи усилено, че Ники Дойнов най-накрая ще сложи край на ергенския си живот и ще сключи брак с изгората си. Из коридорите на Нова тв се разнася слухът, че колега на Ники Дойнов е станал свидетел на дискусията между него и половинката му, относно сватбени халки. Ники Дойнов живее на семейни начала с приятелката си от три години насам.

[caption id="attachment_413961" align="alignright" width="300"]Ники Дойнов вече оглежда сватбени халки Ники Дойнов вече оглежда сватбени халки[/caption]

Колеги на новинаря издават, че той непрестанно си пишел с приятелката си по скайпа. Тя пък му пращала снимки на сватбени халки, които обсъждали. Очевидно Ники Дойнов най-накрая се е прежалил и е взел решение да сключи граждански брак. До неотдавна на въпроси, свързани с брака, той отговаряше шеговито, че все още е малък (новинарят прехвърли 40 години) за подобна крачка. Близки на Ники Дойнов посочват, че му е крайно време да свие семейно гнездо. От думите на негови колеги става ясно, че доста по-младата от него приятелка е започнала да се изнервя от факта, че за толкоз години, връзката им не е претърпяла никакво развитие.

Вероятно това е и причината, която е принудила новинаря, който по примера на Слави Трифонов, е заклет ерген, да мине под венчило. Очевидно Ники Дойнов не е готов да изгуби красавицата заради прищевките си. Запознати посочват, че тя демонстрира безкрайно търпение по отношение на служебните му задължения и малкото време, което остава за нея. Приятелката на Ники Дойнов е идеалната съпруга за него, тъй като никога не мрънкала за това, че по-голямата част от деня, минава в медията. За капак на всичко, той често пъти ходи в командировки из страната, но и това не дразни половинката му, пише pik.bg

Преди няколко дни новинарят бе засечен в един от софийските молове да избира осветителни тела в копманията на тайнствена красавица.