Бомба: Фурия се съблече и натисна Денди в тоалетна!

Денди останал като ошашавен от нападението на напористата си фенка
0

Денди призна, че е останал потресен от стряскащата постъпка на ухажорката си!

Ексцентричният писател Любомил Милчев, познат като Денди, заяви в студиото на ТВ7, че жена го преследвала в тоалетната. Той се запознал с нея в едно кафене на софийски булевард. Непознатата притежателка на японско кученце, което е красяло кралските дворове и е било като символ на кралските особи, го заговорила.

Двамата си хортували кротко на различни теми, докато на Денди не му се при ходило до тоалетната. Той отишъл, но жената веднага го последвала, оплака се Денди в студиото. След като и двамата нахлули в мъжката тоалетна, изведнъж въпросната жена си смъкнала блузката и му заявила да я докосне. Денди потресен обясни нетрадиционната свалка пред зрителите на предаването „Жените говорят”.

Денди
Денди останал като ошашавен от нападението на напористата си фенка

Нестандартния тип, който участва в няколко формата на култовото предаване ВИП Брадър направи анонс и за най-новата си книга. Тя е адресирана за джентълмени и за хора, които умеят и знаят как да се държат в обществото и при всякакви ситуации.

Водещите не подминаха и темата за голата сесия на нетрадиционния Денди. Той заяви, че това е просто една перфектна работа на млада фотографка. Според Денди няма нищо лошо в голотата, а за него това е проява на невинност. Снимките повече говорят за красота и за доближаване на световно известни модели, отколкото за пошлост и грубост, отговори в типичния си стил писателя.

Денди сподели още, че е твърде разкрепостен в креватните ласки. Денди харесвал всичко, което е различно и ново, и поради тази причина не можел да сложи в някакви познати рамки своята лична принадлежност. В последният сезон на ВИП Брадър чудакът съобщи в прав текст, че би отишъл при мъж, стига той да му харесва и да му допадне.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.