Иван Костов крои гнусни интриги

Иван Костов крои гнусни интриги
5 (100%) 1 vote

Иван Костов е бесен на протежето си Радан Кънев

Иван Костов, който е сочен за кукловод на ДСБ, крои мръсни интриги.

Подмолните номера, които Иван Костов е подготвил са насочени срещу протежето, което той сам издигна преди време – Радан Кънев.
Запознати издават, че Командира е бесен на младия адвокат, тъй като непрестанно демонстрирал близки отношения с Меглена Кунева.

Припомняме, че именно Иван Костов, бе човекът, който тласна Меглена Кунева към пътя на политическото небитие и е напълно нормално към днешна дата да се чувства предаден от Радан Кънев, предвид близостта му с нея.

Иван Костов е бесен на протежето си Радан Кънев

Иван Костов е бесен на протежето си Радан Кънев

Иван Костов бе спуснал указания до всички структури на ДСБ в големите градове да гласуват преференциално за Светослав Малинов вместо за Меглена Кунева.
Поради тази причина, хората познаващи политическите интриги, които се въртят в страната, не останаха изненадани от прецакването на Кунева.

От партията издават, че Меглена Кунева е била съсипана от Иван Костов и подчертават, че той е разрушител на дясното, а не съзидател и творец на идеите на демокрацията.
Към днешна дата Командира, е изключително доволен от резултата, но пък радостта му е помрачена от факта, че от време на време Радан Кънев се среща с нея, а за капак на всичко – подкрепя и намеренията й.
Иван Костов не е от хората, които ще оставят магарето си насред пътя. Той вече се е взел в ръце и е насъскал цяла шпиц команда от тъмносините редици, която действа с пълна сила срещу Радан Кънев.

Под командването на Иван Костов, „бригадата” отправила обвинение срещу Радан Кънев, че е вписал името си в евролистата и се заиграва с Меглена Кунева.
Междувременно в медийното пространство се появи информацията, че Бойко Борисов е на път да скара Реформаторите.
Меглена Кунева и СДС са съгласни той отново да заеме премиерския пост, докато от ДСБ не искат и да чуят за подобен сценарий, пише pik.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Иван Костов крои гнусни интриги”

 1. Иван Стефанов

  авг. 10. 2014

  Знае ли Божидар Лукарски на къде води „автентичната десница“

  След фамозният провал на преговорите в Реформаторския блок, относно това кой да е „най- най шеф“ или т.н лидер на „недоносеното“ обединение, се стигна и очаквано до първите оставки в дясно и РБ. Най-ярката естествено беше тази на Радан Кънев като говорител и кандидат шеф на реформаторите, но след неговата се стигна до оттеглянето и на един от най-отявлените местни лидери на старата десница – СДС Ивайло Панев. При всички положения трябва да подаде своята оставка и лидерът на СДС Божидар Лукарски, тъй като по време на неговото кратко, но крайно безлично ръководство партията наистина достигна своя краен предел на разпад и отказ да участва реално в политики и формирането на решенията пряко в Реформаторския блок.

  Напускането на председателят на СДС София Ивайло Панев е ясен знак към лидера Лукарски, че кредитът му на доверие от страна на сините симпатизанти вече е изчерпан и неговата смяна е неизбежна. А причината за това е известна на всички „стари седесари“ и това е, че никой от сините симпатизантите няма да остави партията да се закрие или продаде на когото и да било, независимо от всичко. Никоя от местните структури на СДС в страната не е съгласна с така водената слабоумна политика от страна на Лукарски и обезличаването на партията в РБ.

  Никой не съгласен и с това партията да е удобна подлога на всякакви кариеристи и клиентелисти накацали като мухи в РБ и най-вече ДСБ и ДБГ, партиите навредили най-много на старата десница през годините. Хора като Радан Кънев, червената кукувица Меглена Кунев и нейното близко протеже в Контролния съвет на партията и бъдеща жена на Лукарски – Ива Йорданова, която явно му оказва зловредно влияние, и която е истинската причина за безусловната му подкрепа за всяка безумна инициатива на Кунева. https://www.facebook.com/iva.iordanova?fref=ts https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152654251942059&set=a.10151539216217059.554262.548292058&type=1&theater
  „Горещата връзка“ между Лукарски и Ива Йорданова отдавна е мост към продажбата на СДС и пришиването на партията към ревера на ГЕРБ и ДБГ. Подобно лежерно отношение към ръководството на една партия води само до едно – разпад и оставки.Не е ясно обаче дали СДС ще се съвземе изобщо от кризата, и дали този „едногодишен“ слаб лидер има сили да води трудната битка в отстояването на интересите на СДС в РБ или е въпрос единствено на „предизборния слоган“ – „Ставам депутат и не ме интересува“. Отговорът отдавна е известен на всички десни съмишленици и той е негативен.

  Не е ясно и до кога Лукарски ще бъде удобната подлога на кариеристите и клиетелистите в РБ като „недоразумението“ Мартин Димитров, „къртицата“ на Надежда – Петър Славов и нахалният „ковчежник“ на Иван Костов – Гроздан Караджов,както и много други „уж“ граждани в нелепият Граждански съвет. До кога КТБ и Цветан Василев, кръга Капитал, Иван Костов и Кунева, както и всякакви Протестни мрежи ще ни казват какво да правим на нас, които сме израснали на площадите през годините със синята идея. СДС не е организирана като култ към един или друг председател, а като общност от ценности и демократични идеи. Иначе ще заприличаме на тъмносинята секта ДСБ – който и да сложат за председател разбирай само едно – Костов. Амбицията и лакомията за депутатски места на част от ръководството на СДС предава поколения на дясномислещи хора. Честито на БСП – вече окончателно са на „трънливия“ път на СДС, който може да окаже, че все още не е извървян.

  Ние всички дясномислещи и искрено вярващи в синята идея искаме да попитаме на глас председателя на СДС няколко въпроса, които касаят бъдещето на най-старата партия в десния спектър и се надявам да ни отговори публично пред обществеността, а не да се крие от отговорност под полата на Кунева.

  1.Дали СДС вече се управлява „де факто“ от ДБГ и Кунева както и от протежето и Ива Йордановас която Лукарски е в повече от приятелски отношения?
  2.Има ли ясно мнение и позиция лидерът на СДС -подготвя ли се „марката“ за поредната и последна политическа продажба ?
  3.Има ли идеи и визия председателят на СДС за развитието на партията в РБ или е въпрос на лично оцеляване и заемането на няколко депутатски места и някой друг пост в бъдещо правителство на Бойко Борисов ?
  4. Продал ли се е окончателно Божидар Лукарски за личното си депутатско място и има ли моралното право да е начело на СДС ?

  Ясно е само едно – Реформаторския блок като политическо обединение винаги ще бъде и ще си остане котило, а не сериозен политически субект. В него всички искат да са депутати като Лукарски или да се намърдат някъде на топло, било то под шапката на Кунева или Бойко Борисов, но винаги когато седнат на една маса да пият по няколко бири, се сбиват за кокала или по скоро за властта. При такава патова ситуация изходът е само един – незабавна оставка на компрометираният лидер и свикване на национален конгрес на СДС относно бъдещето на партията.

Добавете коментар