Емилия е първата поп-фолк изпълнителка, която гостува на Ани Салич

Емилия беше гост в предаването на Ани Салич "Извън новините". Тя е първата изпълнителка от жанра, която гостува в предаването на топ журналистката. В продължение на няколко дни Емилия засне как преминават дните й. От кадрите се вижда, че животът й е далеч представите ни живота, който водят звездите.

Похвален е фактът, че Емилия не се срамува да се покаже пред камера без грим. Изпълнителката показва кадри, на които е без грим, но въпреки това тя не се притеснява от натуралната си визия.

[caption id="attachment_413898" align="alignright" width="300"]Емилия Емилия сподели, че би пяла и за 20 лв.[/caption]

Емилия засне и рождения ден  на сина си Иван. Малчуганът празнува в родния край на талантливата си майка. Наследникът на Емилия получи подарък от нея - кученце, на което много се зарадва.

Коко Динев изненада приятно Емилия с признанието, което направи. Той сподели, че с Емилия са преди всичко приятели. Бизнесменът подчерта, че това не означава, че любовта между тях се е изчерпала. Той призна, че все още е лудо влюбен в Емилия, но в момента тя е човекът, с който може да сподели всичко.

Любимият на изпълнителката сподели, че тя много обича работата си и за него най-важно е тя да е щастлива.

Емилия разкри, че би пяла дори за 20 лева, тъй като за нея е по-важна емоцията, а не заплащането за това, което прави, пише Хот арена.