Мъка: Коко Динев няма да води Емилия на почивка през лятото!

Гласувайте за статията

Емилия май го е закъсала за пари или има проблеми в брака!

В предаването с водеща Петя Дикова CoolT, поп фолк певицата Емилия се оплака, че й нейното семейство го тресе финансовата несигурност. Затова половинката на футболния бос Коко Динев се е нагърбила с непосилната задача да бачка здраво през цялото лято. Тя искала с това да допринесе за финансовото укрепване на семейния бюджет. Или просто бракът й куца.

Изпълнителката на „Осмелявам се” явно забрави екзотичните ваканции и туристическите турове из дестинации, които остават мираж за по-голямата част от населението в България. За да си го спомни, просто трябва да си види старите си снимки, качени лично от нея на страницата си във Фейсбук, припомнят паметливи. Поп фолк дивата Емилия продължи с ожалването си пред зрителите на Би Ти Ви, като цитира думите на шефа си от „Пайнер” Димтър Димитров. Същият заявил, че сега не е момента да се лежи, а здравата да се работи. И ако наоколо всички страдат по една или друга причина, никой, дори и човека да е успял, не може да се чувства щастлив.

Емилия

Емилия щяла да бачка цяло лято, горката!

Заради това певицата Емилия е нахъсана да обикаля цялото лято заведенията и да работи. Според нейни колежки тя е една от певиците, които са най-усърдни в поемането на ангажименти през този отпускар ски сезон. Емилия редовно ходела по участия и нямала никакво желание да спира или да почива. Намеренията й били да отдели максимум време за почивка една седмица, тъй като повече време за лентяйство й идвало в повече и й доскучало, изповядала се самата фолк дива пред свои близки.

Щом певицата Емилия и богатия й съпруг Коко Динев са го закъсали за пари, какво да кажем за нещастия български народ, не се стърпяха фейсбукарите да подиграят съпругата на пухкавелкото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Мъка: Коко Динев няма да води Емилия на почивка през лятото!”

  1. Kinchi Dimitrova Dimitrova

    юли 03. 2014

    golqma muka nqma shto…. nauchete se da pishete statiite taka che horata da gi chetat s interes a ne da vi se smeqt… samo glupavoto zaglavie me kara da preskocha statiqta

Добавете коментар