Мъка: Коко Динев няма да води Емилия на почивка през лятото!

Емилия щяла да бачка цяло лято, горката!
1

Емилия май го е закъсала за пари или има проблеми в брака!

В предаването с водеща Петя Дикова CoolT, поп фолк певицата Емилия се оплака, че й нейното семейство го тресе финансовата несигурност. Затова половинката на футболния бос Коко Динев се е нагърбила с непосилната задача да бачка здраво през цялото лято. Тя искала с това да допринесе за финансовото укрепване на семейния бюджет. Или просто бракът й куца.

Изпълнителката на „Осмелявам се” явно забрави екзотичните ваканции и туристическите турове из дестинации, които остават мираж за по-голямата част от населението в България. За да си го спомни, просто трябва да си види старите си снимки, качени лично от нея на страницата си във Фейсбук, припомнят паметливи. Поп фолк дивата Емилия продължи с ожалването си пред зрителите на Би Ти Ви, като цитира думите на шефа си от „Пайнер” Димтър Димитров. Същият заявил, че сега не е момента да се лежи, а здравата да се работи. И ако наоколо всички страдат по една или друга причина, никой, дори и човека да е успял, не може да се чувства щастлив.

Емилия
Емилия щяла да бачка цяло лято, горката!

Заради това певицата Емилия е нахъсана да обикаля цялото лято заведенията и да работи. Според нейни колежки тя е една от певиците, които са най-усърдни в поемането на ангажименти през този отпускар ски сезон. Емилия редовно ходела по участия и нямала никакво желание да спира или да почива. Намеренията й били да отдели максимум време за почивка една седмица, тъй като повече време за лентяйство й идвало в повече и й доскучало, изповядала се самата фолк дива пред свои близки.

Щом певицата Емилия и богатия й съпруг Коко Динев са го закъсали за пари, какво да кажем за нещастия български народ, не се стърпяха фейсбукарите да подиграят съпругата на пухкавелкото.

1 коментар
  1. Kinchi Dimitrova Dimitrova казва

    golqma muka nqma shto…. nauchete se da pishete statiite taka che horata da gi chetat s interes a ne da vi se smeqt… samo glupavoto zaglavie me kara da preskocha statiqta

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.