Вижте как Георги Първанов отмъсти на Мариана Попова!

Георги Първанов не иска и да чува за Мариана Попова
0

Георги Първанов е бесен на Мариана Попова!

Певицата Мариана Попова и бившият президент Георги Първанов окончателно си дадоха гръб. Както е известно двамата имаха любовна афера, докато Георги Първанов беше президент, която продължи няколко месеца. След което тайната бе разбулена от известен столичен вестник и влюбените попаднаха на прицела на медиите. Именно заради това бившият президент бил адски сърдит на поп певицата.

Георги Първанов разбрал, че белята е сторила Мариана, тъй като се хвалела със завоеванието си пред приятелки. Той толкова й бил бесен, че дори не и вдигал телефона, нито отговарял на поздравителните картички по повод на големите християнски празници. И все пак Мариана Попова натрупа известност именно заради връзката си с Георги Първанов. След като аферата им бе разкрита от столичния вестник, двамата яростно отричаха очевидното, но никой не се хвана на лъжата им. Първанов спрял да й вдига дори телефона, а от администрацията й заявили, че да забрави изобщо този номер.

Георги Първанов
Георги Първанов не иска и да чува за Мариана Попова

Бившите любовници обаче се засекли на коктейл в столицата и щом го зърнала, брюнетката ухилена тръгнала към Георги Първанов. Той бил обграден от хора на ДАНС и своите бодигардове, но само като я зърнал, моментално й дал гръб и тръгнал на другаде. Това поведение на бившия й любовник така смутило певицата, че тя на часа напуснала тържеството, съобщават очевидци на случката.

В едно от изданията на „ВИП Брадър”, където участваше и Мариана Попова, певицата получи предложения за брак от любимия й- италианския богаташ Ханес, гарнирано със скъп годежен пръстен. Но двамата така и не стигнаха до сватбения марш. Според близки до семейството Ханес често отсъства от дома им, тъй като бизнеса с вино го задържа за дълго в родната му Италия. Но след като се прибере в България, той винаги е до Мариана и дъщеричката им Мария. Според столични бръмчалки ревнивата певица нямала никакво намерение да изпусне богатия си мъж.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.