Бомба: Иво Аръков със скандално разкритие за раздялата с Мика!

Иво Аръков оставил Мика Стоичкова от гордост и чест
1

Иво Аръков проговори и разкри истината за раздялата с Мика Стоичкова!

Сложни взаимоотношения са разбили романтичната връзка между актьора Иво Аръков и дъщерята на Камата – Михаела Стоичкова. Двамата имаха връзка около половин година, но изненадващо преди дни обявиха раздялата си. Веднага из медийното пространство плъзнаха различни предположения. Двамата поотделно в страниците си във Фейсбук се опитаха да обяснят причината за тяхната раздяла. Те съобщиха, че се разделят поради причини, заради които всеки поема своя отреден му от съдбата път. Поотделно всеки си е силна личност и си има своите планове, намерения и проекти, които ще следва и трябва да изпълнява.

Мика Стоичкова написа още, че решението, което взели двамата е било без сцени, драми и скандали. Щерката на Христо Стоичков каза също, че приятелят й е силна личност и тя ще продължи да го уважава и в бъдеще. Иво Аръков също изсипа по адрес на Мика Стоичкова само и единствено суперлативи.

Иво Аръков
Иво Аръков оставил Мика Стоичкова от гордост и чест

След което се завъртя слухът, че това е просто поредната пиар акция, тъй като Мика Стоичкова и Иво Аръков са останали далеч от медийното внимание и сега отново искат да се „настанят” под светлината на прожекторите. Загадките около двойката продължават да изненадват.

Накрая младият актьор не издържа и реши да разсее тъмнината около дружбата му с дъщерята на Модерния ляв. Той заяви, че някой е пуснал слухът в семейството на известния футболист, че се е възползвал и облагодетелствал от тях и затова е завързал любовни отношения с Михаела. Поради тази причина Иво Аръков се разделя с Мика, за да докаже че в гнусните клюки няма капка истина.

Актьорът заяви още, че тези инсинуации влияят негативно на неговата гордост и достойнство. След като нещата се уталожат и истините излезе наяве ще се разбере кой е бил прав и кой е грешил. Иначе в подобна ситуация Иво Аръков няма да може да продължава да бъде приятел на щерката на Христо Стоичков. Това пък разбуди други слухове. Според близки до семейството на уникалния ни футболист, най-вероятно Христо Стоичков има пръст в раздялата на младите.

1 коментар
  1. Nikolay Petrov казва

    Stiga s tazi groznitsa i "akaliika '! Vsichko e pari,no na momcheto neshto ne mu se otvarya parashuta !

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.