Погребват две от жертвите на потопа във Варна днес (Снимки)

Погребват две от жертвите на потопа във Варна днес (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Днес е погребението на 13-годишния Али, който също загина в потопа във Варна

Започнаха погребенията на жертвите от потопа във Варна. По обяд в джамията в близост до най-пострадалата улица „Горна студена“ започнаха опелата на двама от загиналите в невижданото бедствие. Първо беше докаран ковчегът с възрастния Исмет, който е бил прикован на легло заради инсулт и не е могъл да се спаси от придошлата вода.

Погребват две от жертвите на потопа във Варна

Погребват две от жертвите на потопа във Варна

Минути след него започна опелото и на 13-годишния Али, който също загина в потопа във Варна. В същото време продължава издирването на малкия Марин, на 6 годинки, който все още се намира в неизвестност. Детето е било в най-пострадалата къща, която е буквално разрушена. В нея е имало още осем-девет човека, всички от които са загинали.

Домът е бил на Магда, млада майка с две деца, която се е върнала от Германия буквално часове преди трагедията. В дома й се събрали близките й, за да я посрещнат.

В момента около 20-на души продължават да изриват тинята с лопати и да изхвърлят водата. Има съмнения, че тялото на детето най-вероятно се намира сред отломките от срутената от водата къща, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Погребват две от жертвите на потопа във Варна днес (Снимки)”

  1. Stojanova Valia

    юни 22. 2014

    И В ЦЪРКВАТА ИМА ПОГРЕБЕНИЯ АМА НАЛИ СА БЪЛГАРСКИ НЕ ПИШЕТЕ

Добавете коментар