5 часа правят косата на Жана Бергендорф

Косата на Жана Бергендорф е истинско предизвикателство за всеки фризьор. Победителката в последни сезон на шоуто „Х фактор” е известна със скандалната си и провокативна визия – пише „България днес”. Вярна на стила си, тя не се разделя с огненочервената си грива – отбелязва изданието. Косата на певицата се разпознава отдалеч и се превърна в нейна запазена марка. За да придадат форма на кичурите й, стилистите се мъчат часове наред. За визията на Жана Бергендорф се грижат в тузарски фризьорски салон в столичния квартал „Лозенец”. На пръв поглед той уж е невзрачен, но в него ходят за прически едни от най-известните жени у нас. Преди да седне на фризьорския стол, певицата нервно пуши цигара отвън и се зарежда с търпение. Случайните минувачи не пропускат да я огледат, минавайки покрай нея.

[caption id="attachment_413863" align="alignleft" width="300"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф е ужас за всеки стилист[/caption]

Жана Бергендорф обаче е свикнала да привлича погледи и не обръща особено внимание на зяпачите. При това е обвързана жена, която иска да води достоен живот. Отскоро тя е щастлива, че отново живее с 4-годишния си син Леон и с датския си съпруг. Тримата се събраха в София и отново са едно сплотено истинско семейство. През последната една година животът на Жана Бергендорф се преобръща на 180 градуса. Доскоро абсолютно неизвестна за широката публика изпълнителка, вече е популярно име, с амбиция да се наложи не само на нашата музикална сцена, но с желание да опита и късмета си навън.

Вижте интересната визия на Жана Бергендорф в най-новия й клип "Самурай".