Аспарухово след трагедията – вижте какво се случва (Снимки)

Аспарухово след трагедията – вижте какво се случва (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Аспарухово след трагедията прилича на декор от филми за края на света

Аспарухово след трагедията заприлича на сценка, извадена от филм за Апокалипсиса. Улиците са покрити с кал и боклуци, които придошлата вода е влачила незнайно от къде. Посуда и мебели от къщите, залети от водата, също се търкалят по улиците. Голяма част от колите също не са преместени и продължават да си стоят заровени до гумите в калта.

Аспарухово след трагедията

Аспарухово след трагедията

Хората малко по малко започват да разчистват, опитвайки се да се върнат към обичайния си начин на живот. Много от местните обаче се оплакват от набезите на циганите, които са станали особено нахални в дните след трагедията. Ромите изобщо не се трогват от трагедията, сполетяла жителите на Аспарухово и се възползват по-най-грозен начин от бедствието.

Момче от Аспарухово се ожали, че циганите само ги дебнат да изнесат нещо от къщата им, за да почистят, и го крадат. „Аз и съседите ни изнесохме част от покъщнината отвън, за да успеем да почистим калта от домовете си. Докато го правим обаче, цигани прибират каквото им попадне и го продават“, оплака се момчето, научиха от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар