След ужаса в „Аспарухово“: Нова страховита прогноза!

След ужаса в „Аспарухово“: Нова страховита прогноза!
5 (100%) 1 vote

След трагедията в „Аспарухово“ отново ужасяваща прогноза!

Ужасна е прогнозата на времето през следващото денонощие. След ужаса в „Аспарухово“ метеоролозите съобщават за още дъжд, гарниран с гръмотевици и на места с градушки. Такова ще е времето най-вече в източната част на страната. Над Черноморието ще продължава да се изсипва още дъжд и през следващото денонощие. Над източната част на страната ни ще бъде облачно, с чести валежи, които те ще намаляват през следващото денонощие. Над тези области ще се показва и по-често слънцето, особено през двата почивни дни.

Времето ще се задържи сравнително хладно за сезона. Над по-голямата част на страната термометрите ще отчитат между двадесет и един и двадесет и пет градуса. Над столицата живакът ще бъде в долните граници.

Аспарухово

Нови дъждове и бури ни застигат днес. Дано ужасът в Аспарухово не се повтори!

Спецовете от БАН предупреждават за количества от дъжд, надминаващи нормалните литри за сезона и изобщо за местата, където се очаква те да се изсипят. Валежи се прогнозира да има над целия Черноморски регион, както над великотърновско и по поречието на река Дунав. Експертите по водите сигнализират, че над селищата около Лом превалявания може да преминат и в по-драстични количества.

Страната ни ще бъде „атакувана” и от силни ветрове. Те ще бъдат с голям интензитет над източните територии, където там вятърът ще духа от североизток. Северният вятър ще се вихри и над западните области, където силата му ще се засилва през различните часове на деня. Привечер се очаква пристъпите на вятъра постепенно да утихнат. В събота и неделя слънцето ще се показва по-често над западна България. Валежите постепенно ще намаляват и спират.

И дано дотогава никъде не се повтори ужасът с „Аспарухово“!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар