Положението във Варна критично, кмет и министри се карат

Положението във Варна критично, кмет и министри се карат
5 (100%) 1 vote

Положението във Варна се усложнява, кметът на града и министрите се карат

Положението във Варна става все по-сериозно, а през това време кметът на града и министрите се карат, кой се е отзовал в помощ на бедстващите и кой не. Вместо да се ангажират със спешни мерки по проблемите на гражданите държавните чиновници си разменят реплики чрез медиите и с официални съобщения. Оплакване на кмета Иван Портних късно снощи, че е звънял на цялата държава и помощ от никъде не е получил, отприщи скандала. Докато положението във Варна продължава да се влошава, премиерът възмутен твърдеше, че никой не го е търсил по телефона. А вътрешния министър направо вдигна скандал по телефона и то в национален ефир.

В социалните мрежи вече избухна негодувание по въпроса. Граждани коментират, че вместо да загърбят всякакви разногласия и да помогнат на хората, политиците спорят кой е по-по-най!

Варна под вода, кмет и министри се карат

Варна под вода, кмет и министри се карат

В ефира на БНТ вътрешния министър Цветлин Йовчев и кмета на Варна Иван Портних се разрази жесток скандал. Двамата дори си размениха обиди, заети да изясняват политическите си различия и забравили, че стотици граждани в момента бедстват и рискът от нови наводнения продължава.

Положението във Варна продължава да се усложнява сн.Булфото

Положението във Варна продължава да се усложнява сн.Булфото

Кметът обвини държавната администрация в безразличие и безотговорно поведение. Вътрешният министър пък заяви, че докато кметът е бил зает да дава интервюта, държавата именно се е грижела за хората. Премиерът също се намеси в спора, но с отговор в социалната мрежа. Той заяви, че никой не го е потърсил за помощ и че кметът не е правил опити да се свърже с него.

В социалните мрежи вече избухна гневно недоволство заради скандала. Мнозина заявиха, че вместо да се заяждат държавните мъже трябва да седнат на една маса и да обмислят как най-ефективно да помогнат на гражданите. Още повече, че риск от ново подобно наводнение има и броят на жертвите се увеличава с всеки изминал час.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар