Скандал в БСП за пореден път доказа, че в партията има сериозни проблеми

Див скандал в БСП за пореден път разтърси партията и потвърди съмненията на избирателите, че в столетницата се случват жестоки задкулисни разправии. В центъра на поредния скандал в БСП този път са политоложката Татяна Буруджиева, която е сред най-близките лица и доверени съветници на Сергей Станишев, и депутатът от Коалиция за България Кирил Добрев.

[caption id="attachment_413645" align="alignright" width="300"]Див скандал в БСП Див скандал в БСП[/caption]

Сеирът се разиграл по време на извънредното заседание на червените днес, а Буруджиева се нахвърлила върху народния представил, наричайки го "същия цървул като баща си". Който е покойник от няколко години. И който през 1997 година, по време на безредиците, отказа да стане премиер и върна мандата като по този начин предотврати ескалирането на напрежението по време на протестите.

Половината депутати на червените напуснаха залата, втрещени от обидата на политоложката. Самият Добрев пък едвам успя да сдържи агресията си срещу нея, като колегите му се наложи да се намесят, за да предотвратят саморазправата. Червеният депутат все пак успял да просъска срещу Буруджиева, че ще забърше пода с нея, само да му падне, научиха от ПИК.