Безценно за здравето: Ето какво отключва отделните болести!

0

Запомнете го добре, защото това е най-голямата истина за болестите!

Душата влияе на тялото и причинява различни болести. Ако изпитваме неспокойство, злоба, завист, ревност, липса на любов, всичко това рефлектира на духовно ниво и организмът боледува. В това са вярвали древните лечители, а психолозите твърдят днес, че болестите се „раждат” първо в мозъка на човека.

Когато ви мъчи хипертония, това е знак, че не вярвате в любовта и не искате да приемете любов. Вие сте затворен човек и е нарушено емоционалното ви равновесие.

Изгарянията говорят за агресия.

болести
Научете се да мислите правилно, за да избегнете болестите!

Болестите на болния стомах предвещават грешки в миналото и нежелание да се поеме отговорност за настоящето. Нежеланието да признаем чувството на омраза, ненавист, завист и страх водят до различни стомашни разстройства.

Болести и болки в зъбите говорят за нерешителност, за това, че не умеете да вземате свои решения и да си понасяте отговорността за своите грешки и неуспехи.

Проблемите със слуха е нежелание и неумение да чуете другия, а с очите че не искате да видите света в действителност.

Проблеми в бъбреците алармират, че сте разочаровани от нещо, страхувате се от лъжа и имате някакви неудачи в живота. Сривът в имунната система и постоянните настинки и болести съобщават, че имате нужда от почивка.

Артритите ви обрисуват като човек, който трудно отказва и за това обвинява другите.

И те са хора, които не искат и не умеят да живеят сами, без да зависят от някого.

Проблемите с гръбнака се случват при хора, които се пренатоварват допълнително, нямат подкрепа от близките си и не разчитат на никого, а самите те са прекалено взискателни към себе си.

Страдащите от безсъние по принцип са далеч от живота, не успяват да признаят негативите в съществуването си и неумението да правят точни изводи от различните ситуации.

Болести като затлъстяването говорят за вътрешна пустота и желание да „запълним” луфтовете с храна. Но трябва да осъзнаем обаче, че липсата на душевен комфорт не може да се замени с това.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.