Ето какво не знаем за новото лице на bTV Биляна Гавазова!

Биляна Гавазова - супер успешна в работата и карък в любовта
0

Личната история на партньорката на Антон Хекимян – Биляна Гавазова!

Медийната партньорка на Антон Хекимян в сутрешния блок Би Ти Ви Биляна Гавазова не се радва на успешен личен живот. Често издигането в кариерата става за сметка на домашния уют. Водещата на „Тази сутрин” сякаш не прави изключение от почти наложилото се правило.

Родената в Шумен телевизионерка Биляна Гавазова споделя, че амбицията и големия й работохолизъм са помогнали за успеха в кариерата й. Докато нейни връстници и млади хора по цял ден обсаждали модерните кафенета в древния град, тя мечтаела да успее, да се наложи, да избяга от посредствеността. И мечтата й се сбъднала, но това разбира се й коствало доста лишения в личен план. Младата жена забравила заведения, нощен живот, купони, гаджета. Същият начин на живот новото лице на сутрешния новинарски екип продължила да живее и в столицата. Тя забравила дискотеките и нощните изпълнения за сметка на работата си.

Биляна Гавазова
Биляна Гавазова – супер успешна в работата и карък в любовта

Всеки, който познава Биляна Гавазова знае, че тя до късно седи в офисите на телевизията и изпълнява всичко, което й наредят работодателите. Отличен изпълнител, тя е стриктно залепена за работата си. Опитите на някои млади колеги да я свалят, ударили на стена. Тя не била готова за връзка, а най-голямата й амбиция си оставала да се наложи на професионалното поприще.

Може би и заради това, едва дни след като заеха местата си в сутрешния блок Антон Хекимян и Беляна Гавазова задминаха по рейтинг доайените Ани Цолова и Виктор Николаев по конкурентната Нова телевизия. „Тази сутрин” обра и от „Здравей, България” голяма част от младата зрителска аудитория. „Тази сутрин” се радва не само на тези успехи. Воденият от Антон Хекимян и Биляна Гавазова сутрешен блок продължава да удържа успешно лидерската си позиция.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.