САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!
4 (80%) 5 votes

САЩ хвърлиха в смут света, искат трета световна война

САЩ предизвикаха истински смут и са на път да се окажат в международен скандал заради публикация в едно от най-авторитетните американски издания. Според New York Times, трябва да бъде организирана трета световна война, тъй като тя ще се окаже изход от световната икономическа криза.

Свитото потребление на пазара, свръхпроизводството, увеличаването на неравенството, неравномерната инфраструктура и жестоката конкуренция от Китай могат да бъдат повлияни от една трета световна война. А в последно време често се коментирало, че мирът е един от аргументите за икономическата стагнация.

„Мина дълго време откакто светът бе част от голяма световна война“, твърдят водещи професори по икономика пред New York Times. И въпреки всеобщото мнение, че покрай конфликтите в Ирак, Судан, Венецуела и Украйна, светът е едно кърваво място, те са на мнение, че е нужна нова световна война.

САЩ искат трета световна война

САЩ искат трета световна война

Икономистите смятат, че подобен военен конфликт ще се отрази стимулиращо на икономиката в страната, а и по света. Други обаче са на мнение, че заради икономическите си интереси САЩ пренебрегва най-важното — човешкия живот, пише македонското електронно издание mkd-news.com, позовавайки се на информация на американския всекидневник.

Досега да дадени милиони жертви във всяка една от горещите точки на сблъсъците по света. Америка обаче стои отстрани и е по-загрижена за собствените си интереси, отколкото за света.

Учените от САЩ дори изтъкват, че ако не са били войните днес нямало да го има интернет, нямало да се случи проектът Манхатън, нито пък икономическия растеж на света.

С оглед на напредналите технологии трета световна война би довела до страховити последици за света. И все пак учени в САЩ обсъждат идеята, че един глобален военен конфликт е ключът към излизане от кризата. Естествено, единствено и само за САЩ, която никога не е водила войни на собствена земя.

Коментари чрез Facebook

коментара

9 коментара to “САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!”

 1. David Stoyanov

  юни 18. 2014

  I can't believe this shit!

 2. Antonia

  юни 19. 2014

  I do believe this because what ever USA do is for war, not peace.

 3. Безмерна наглост!Страната,която не е имала на територията си война,освен една гражданска,владеее изкуството на войната до съвършенство упражнявайки се по целия свят……Няма друг подобен цинизъм,няма такава потресаваща мерзост ….

 4. Georgi Angelov

  юни 19. 2014

  AS SAM SAGLASEN ZA 3 TA SVETOVNA NO DA SE BIYT PREZEDENTITE BANKERITE KRALETE I KATO SE IZBIYT NIKOGA POVECHE NYMA DA IMA KRIZA SHIBANATA KRIZA TE Y PRAVYT .

 5. Georgi Angelov

  юни 19. 2014

  PP SLUSHAITE TAPANARI OSTAVETE XORATA DA SI ZIVEYT ZIVOTA ZASHTOTO TAKIVA KATO VAS VOINATA Y GLEDAT OTSTRANI I KATO SVARSHI POCHVATE DA REZITE OT SVETOVNATA BANISA TAKA I AS MOGA SHIBANYSI

 6. Митко Палаузов

  юни 28. 2014

  Бих казал изкуството на манипулацията ,интригите и всяването на раздори между народите .Все пак сащ са еврейска държава !!!

 7. Митко Палаузов

  юни 28. 2014

  Бих казал изкуството на манипулацията ,интригите и всяването на раздори между народите .Все пак сащ са еврейска държава !!!

 8. Bojidar Katerinov

  авг. 17. 2014

  САЩ ОТ КАКВА КРИЗА ЩЕ ИЗЛИЗАТ ,ТЕ НЕ СА ВЛИЗАЛИ ,НО ОСТАНАЛИТЕ НАРОДИ –ЗНАЯТ И НЯМА ДА ПРОСТЯТ. . КАКВИ СА ТИЯ КОРАБИ ,ХИЛЕДИ САМОЛЕТИ И КАКВО ЛИ НЯМА ОЩЕ ,КОЕТО НИЕ НЕ ЗНАЕМ. ТЕ МИСЛЯТ ,ЧЕ ВОЙНАТА ЩЕ БЪДЕ ТУК В ЕВРОПА А ТАЗИ ЧЕРНА АРМИЯ ? КОЙ ЩЕ ОТГОВОРИ– МИРОТВОРЦИТЕ ?
  –НЕ МИЛИЧКИ ,ВОИНАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СЪРЦЕТО НА АГРЕСОРА , ОТ ВАШИНКТОН И ЛОНДОН.

 9. IVAN

  мар. 05. 2016

  vSEKA IMPERIA IMA FINAL

Добавете коментар