С тези уникални съвети на проф. Мармерски ще отслабнем и ще сме здрави!

С тези уникални съвети на проф. Мармерски ще отслабнем и ще сме здрави!
3 (60%) 1 vote

Невероятните съвети на професор Христо Мермерски ще променят живота ни!

Храненето по пет пъти на ден и то здравословно ни гарантира успешно отслабване. И не само това, а и очиства организма ни от различни вредни вещества и токсини. Това твърди „гуруто” на здравословния начин на живот проф. Христо Мермерски. Ученият, който е живял десет години във Вашингтон и е бил съветник по науката, образованието в посолството ни твърди, че диети с различни гръмки имена само са „капан за наивници”.

Агробиологът не е против диетите, но е против тези, които съсипват здравето и организма. Приемането на храна през два часа спомага на организма да си набави необходимите вещества, както и да регулира и намали теглото ни. Най-правилно е да се консумират зеленчуци и плодове в сурово състояние, без термични обработки. Като пример ученият дава едно от великите постижения на нашия народ и нашата природа – червената чушка. Зеленчукът съдържа незаменимите витамини С и А. Те са едни от най-мощните антиоксиданти, които продължават земното ни съществуване. Но само ако се консумират в свеж вид, в противен случай губят тези уникални свойства.

Мермерски

Съветите на проф. Мермерски гарантират здраве и добро телосложение

Заедно със своя син професор Мермерски е открил център, където хора, заболели от тежки болести биват лекувани от тях само на база приемане на чисти и здравословни храни. Професор Мермерски твърди, че този начин на живот и хранене не само смъква трайно килограмите, но и пречиства организма от вредните вещества и натрупвания.

Според него пластмасовите бутилки са вредни, тъй като съдържат микроелементи, които водят до образуване на рак. Колбасите и луканките също крият риск за здравето ни затова, че производителите, за да съхранят привлекателния им вид ги тъпчат с нитрати. Същите вещества при по-продължителен престой се превръщат във вещества, водещи до рак на дебелото черво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар