Виктория Медейрос се появява за пръв път пред камерите, за да разкаже за кошмарния инцидент, който едва не я уби

Виктория Медейрос е категорична, че няма да празнува 35-я си рожден ден. Вместо това цирковата акробатка тепърва започва да се учи да ходи отново, след като едва не загина заради ужасяващ инцидент под купола на цирк в Роуд Айлънд, САЩ. Българката се появява за пръв път пред камери от инцидента на 4 май, когато тя и още седем нейни колеги паднаха от височина седем метра след като карабинерът, който трябва да ги поддържа, се чупи.

[caption id="attachment_413458" align="alignright" width="300"]Виктория Медейрос Виктория Медейрос[/caption]

Осемте акробата, сред които и Виктория Мадейрос, оцеляват като по чудо. От тогава насам обаче следват непрестанни часове на рехабилитация, по време на които жените буквално се учат да използват отново раменете и ръцете си и да ходят.

"Никой няма да празнува рождения ми ден", категорична е българката пред камерите на Нова телевизия. След инцидента Виктория Медейрос е претърпяла три операции, а във врата й е поставена метална шина.

Акробатката е категорична, че ще съди организаторите на представлението, като вече е наела една от най-големите адвокатски кантори в САЩ, за да я представлява.