Мара Отварачката удари дъното

Мара Отварачката удари дъното
5 (100%) 1 vote

Приятелят на Мара Отварачката плати участието й в турнето на „Пайнер”

Мара Отварачката удари дъното.

Чалгаджийката бе отхвърлена от списъка на изпълнителите на „Пайнер”, които ще вземат участие в тазгодишното турне.
Лютите скандали, съпътствани от размествания и рушвети, тепърва предстоят.
Сериозни караници и наддавания текат в музикалната компания за 11-те изпълнители, които ще обиколят страната, вдигайки рейтинга и хонорарите си.
Списъкът с изпълнителите претърпява промени всеки ден.
Отначало от „Пайнер” обявиха, че ечастие в турнето ще вземат най-актуалните изпълнители от каталога им – Борис Дали, Преслава, Галена, Коцето, Андреа, Фики Стораро, Цвети Янева, Анелия, Джена и две от звездите от по-старото поколение – Ивана и Глория.

Приятелят на Мара Отварачката плати участието й в турнето на „Пайнер”

Приятелят на Мара Отварачката плати участието й в турнето на „Пайнер”

Неотдавна обаче младата музикална надежда в поп фолка Сияна се похвали, че нейното име също фигурира в списъка на изпълнителите, които ще тръгнат на турне из страната, което означава, че една от гореспоменатите й колежки автоматично отпада.
Въпросът обаче е коя ли ще бъде тя.
Запознати посочват, че Сияна има богато гадже и се е уредила за турнето по добре познатия начин – сериозен рушвет за фирмата.
Най-голямата изненада на турнето щяло да бъде участието на Мара Отварачката.
Наложило се приятелят й Християн Гущеров да плати солидна сума на шефа на „Пайнер”, за да бъде вписана в листата с изпълнители, които ще участват в турнето.

Тъй като Митко Пайнера от доста време насам не прибира процент от клубните й участия, се налага да си плаща, ако изяви желание да пее на общите концерти, както и клиповете й да се въртят в музикалната телевизия на фирмата.
Според мълвата, която се носи измежду чалга изпълнителките, Християн Гущеров е олекнал с 20 бона, за да може Мара Отварачката да се изяви на турнето на „Пайнер”.
Преди няколко дни в едно интервю Мара Отварачката загатна, че ще участва в турнето.
Тя бе категорична, че ако доскоро е била продуктивна, то сега е два пъти по-продуктивна, при все, че не може да бъде видяна да пее по клубове, пише pik.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар