Брендо бесен, че животът на най-близките му е бил застрашен

Дъщерята на Брендо – Лара, отмаря в черноморския курорт Лозенец, където миналата нощ се подпали хотелът на баща й „Оазис дел маре” – пише „България днес”. Само часове преди луксозната сграда да лумне в пламъци, известната щерка пусна снимка със своя приятелка, на която двете са с летни ризи и хавайски гердани. Близки до семейството предполагат, че щерката на сочения за кокаинов крал е била точно в горелия хотел. Още преди 2 седмици дъщерята на Брендо се похвали на приятелите си, че си приготвя нещата за морето. Тя уточни, че отива именно в Лозенец. Момичето се движи неотлъчно до майка си Моника Добринова и братовчедка си Дара. Не е изключено те да са преживели ужаса от пожара в хотела, който стреснал гостите. Соценият за кокаинов крал прати наследничката си на морето веднага щом приключила с училище и излязла във ваканция. Близките на Брендо бяха изолиране след покушението срещу дясната ръка на боса – Жоро Шопа в началото на юни. Именно Георги Семерджиев управлява хотелите на Брендо по морето и е човекът, който преговаряше с похитителите на Лара.

[caption id="attachment_413405" align="alignleft" width="300"]Лара Банева Лара Банева пусна сама тази снимка във Фейсбук[/caption]

Кошмарът от пожара настъпил минути преди полунощ във вторник, когато гостите на хотела се събудили от гъст дим. Пушекът успял да обхване целия хотел, тъй като сигнализацията не се включила. Токът в сградата спрял, тъй като изгоряло основното елтабло. Спящите курортисти се събудили ужасени от виковете и суматохата по коридорите. Въпреки шока всички се отправили навъс и успели да избягат от дима. Според запознати Брендо побеснял от факта, че близките му са били изложени на опасност и че имиджът на хотела му се руши. Оказа се, че пожара в хотела на Евелин Банев-Брендо бил причинен от нехаен готвач, който изхвърлил фаса си в кошче, пълно с хартии. Оттам лумнали и първите пламъци – отбелязва изданието.