Нова тв се подигра жестоко с Ани Салич

1

Ани Салич изглежда като папагал на екрана

Нова тв се подигра жестоко с водещата на централната емисия новини Ани Салич.

За всички е очевидно, че новинарката пълнее драстично, откакто се премести от bTV в редиците на Нова тв.
Това е и една от основните причини за непрестанните дрязги на тв звездата с екипа, отговорен за разкрасяването на водещите.
Ани Салич от доста време насам не спира да повтаря, че не харесва визията си в централната новинарска емисия.
Вместо да обвини себе си обаче, тя е категорична, че виновни за това тя да изглежда като сом на екрана са гримьорите, стилистите и фризьорите.

Ани Салич изглежда като папагал на екрана
Ани Салич изглежда като папагал на екрана

Поради тази причина дори се стигна до уволнението на част от служителите, отговорни за външния вид на водещите.
Ани Салич твърди, че уволнените служители са правили нарочно косата и макиажа й така, че да изглежда по-дебела, отколкото е в действителност.
Към днешна дата обаче тя е недоволна и от стилистите на медията.
В последно време водещата на централната новинарска емисия на Нова тв се появява в ефир с безумни тоалети, които смята за гавра с нея.
Мнението на зрителите също не се различава особено от това на Ани Салич, тъй като повечето от тях смятат, че визията й е повече от ужасна. А и как иначе, при положение, че новинарката се появява натруфена в зелени или шарени рокли и ризи, които освен, че не са елегантни, далеч не са подходящи за новинарска емисия.

Редовни зрители на Нова тв коментират, че в този си вид, Ани Салич би била по-подходяща за водеща на предаване за домашни любимци или пък детско шоу.
От гардероба на медията обаче твърдят, че напоследък нямат с какво да обличат Ани Салич, тъй като е напълняла драстично.
Нито един от костюмите, с които разполагат на склад, не й става и не можела да закопчее саката дори с напън.
Новинарката обаче е категорична, че просто трябва да взимат по-големи размери костюми, а не да зареждат хубави облекла само за Даниела Тренчева, която води новинарските емисии през уикенда, пише pik.bg.

1 коментар
  1. Joana Rubin казва

    глупачка се прави на водеща.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.