Митьо Очите се насочи към таксиметровия бизнес

Изглежда несебърският бизнесмен Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите е взел решение да се занимава с легален бизнес след множеството проблеми, които има със закона.

Бившият наркобос завърта нов бизнес. Този път е насочил вниманието си към таксиметровите услуги. Запознати твърдят, че Митьо Очите вече е регистрирал фирма за таксиметрови услуги. Разбира се районът, в който се е ориентирал е родното Черноморие и най-вече Несебър, Слънчев бряг, Бургас и Поморие. По документи фирмата са води на голямата щерка на Митьо Очите – Станислава, която е и оперативен мениджър на компанията, подчертава „e-burgas”.

[caption id="attachment_413329" align="alignright" width="300"]Митьо Очите се насочи към таксиметровия бизнес Митьо Очите се насочи към таксиметровия бизнес[/caption]

Няма съмнение обаче, че сериозната инвестиция е направена именно от Митьо Очите. Приближени до скандалния бизнесмен разкриват, че партньори и клиенти са изключително доволни от работата на Станислава. Очевидно младата дама е почерпила от опита на баща си и е доста пробивна в бранша. Фирмата на Митьо Очите увеличава ударно клиентелата си с всеки изминал ден с условията за превоз и атрактивните цени, които предлага в сравнение с останалите превозвачи по родното Черноморие.

Летният сезон е особено добър за таксиметровите компании, избрали да изнесат дейността си край морския бряг, тъй като основната им клиентела са богатите чуждестранни туристи. Приближени до Митьо Очите издават, че той развива паралелно и още няколко бизнеса. След проблемите със закона и излизането му от затвора, той категорично отказвал да се върне към стария занаят. Дори прави впечатление, че напоследък полага неимоверни усилия да наложи имиджа си на коректен предприемач и бизнесмен, пише pik.bg.

Само преди броени дни Митьо Очите бе засечен да вилнее с пълна сила на остров Света Анастасия. Бизнесменът пристигнал на острова с две моторници в компанията на още 20-тина лични приятели. Цялата група отседнала в местното заведение и ангажирала персонала за дебе си. Очевидци твърдят, че Митьо Очите се разпореждал като истински бос, а сервитьорите не се спирали, само и само да задоволят прищевките му.