Орлин Павлов си глътна граматиката: Получи невероятна изненада! Преглеждания: 9240

Вместо десерт, Орлин Павлов получи Анелия
0
5/5 - (1 vote)

Орлин Павлов получи невероятна изненада!

В пълен шок изпаднал певецът Орлин Павлов, когато до масата му се доближила поп фолк певицата Анелия. Чаровникът вечерял в столичен ресторант и вместо поръчания десерт, към него пристъпила чалга фурията. Първоначално синеокият хубавец помислил, че това е някаква игра или номер от приятели. След което певецът заподозрял, че го снимат със скрита камера. Каква била изненадата му, когато разбрал че е спечелил приза на електронно издание за наградата „Ерген на годината”.

Наградата имала и паричен еквивалент. Сумата обаче не можела да бъде получена от „щастливеца”, а тя трябвало да бъде внесена за възстановяване на квартален столичен храм.

Орлин Павлов
Вместо десерт, Орлин Павлов получи Анелия

След като се отърсил от първоначалния шок, галантния певец Орлин Павлов поканил Анелия на своята маса. Скоро между двамата се завързал задушевен разговор, разкриват свидетели от заведението. Орлин Павлов й разказвал за скорошното си турне из Америка. Изпълнителката на „Не търси вината” пък му говорила за своето най-ново парче „Изведнъж”. Песента е съвместна с гръцкия й колега Ясемис и с известен рапър.

Орлин Павлов изглеждал изненадващо добре. Певецът бе обвиняван доскоро от жълтата преса, че е занемарил външния си вид. Според софийски бръмчалки, причината за това е танцьорката Яна Акимова, с която станаха гаджета, след като тя му беше партньор и учител в едно от изданията на танцувалното шоу „Денсинг старс”.

На следващия сезон обаче кръшната дама се запозна с бизнесмена Петко Димитров и между тях пламна искрата на любовта, която завърши с бяла булчинска рокля и сватбения марш. След като танцьорката стана госпожа Димитрова и роди на богаташа син, Орлин Павлов изгуби вяра, че ще си я върне и доста посърна. После последва една бърза смяна на партньорки, с които певецът не се задържаше и месец. Сега обаче чаровния 35-годишен музикант явно е загърбил скръбта си и отново е готов да се потопи в предизвикателствата на живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.