Ето какво тормози русата главица на Десислава

Фолкдивата Десислава е в прекрасни отношения с приятеля си – ММА боеца Светлозар Савов, въпреки че спорадично се пускат слухове за тяхната раздяла – пише „България днес”. Изпълнителката на вечния хит „Мистерия” разкрива пред изданието, че се разбира със Зарко, но се страхува, когато той е на ринга и се бие. Последно той имаше мачове в Лас Вегас. „Понякога ходя в залата, за да го подкрепям. За последно бях в Словения. Ако трябва да съм искрена, притеснявам се много за Зарко” – признава певицата. „Когато гледам битките му, дори прибягвам към успокоителни. Наистина ми е много напрегнато. По принцип не съм фенка на ММА боевете, спортните ми интереси са много различни. Просто се страхувам от кръв, но пък това явно е голяма атракция за много хора, на които им се вдига адреналина” – коментира Десислава.

[caption id="attachment_413298" align="alignleft" width="300"]Десислава Десислава и Зарко все още не живеят под един покрив[/caption]

„Зарко знае, че не съм много съгласна за това, с което се занимава. Той обаче обича този спорт и затова го подкрепям 100-процентово. Още повече че спортува от малък, занимавал се е с борба” – споделя певицата. Пред изданието Десислава разкрива кои са нейните любими спортове. „Гледам фигурно пързаляне, тенис на корт, плуване – по-интелигентните спортове, така да се каже. Естествено, че следя спортните успехи на Григор Димитров и Цвети Пиронкова, които ми носят много радост. Гордея се много с български спортисти, които са успели. Когато ги награждават, дори се насълзявам от вълнение” – споделя пред изданието Десислава. Тя и Светлозар Савов неведнъж са споделяли, че са готови да заживеят под един покрив, но все още не са го сторили.