Лили Иванова взима 500 000 лева хонорар за „Гласът на България“

2

Лили Иванова влиза в „Гласът на България“, взима половин милион за участието си

Лили Иванова и Слави Трифонов се помириха. Легендата на българската музика дори се съгласи да влезе в музикалното риалити „Гласът на България“. Мълви се, че за да склони участва в новия сезон на шоуто, певицата е поискала невероятен хонорар 500 000 лева.

Уникалното събитие се е случило само преди дни като Лили Иванова за първи път от 15 години се е съгласила да се срещне със Слави Трифонов. Шоуменът за пореден път поднесъл извиненията си за скечовете с нея, които сценаристите му пишеха за шоуто и й направил оферта, на която трудно могла да устои. Певицата ще бъде специален гост в предаванията и ще има последната дума при избора на кандидатите. Всъщност Лили Иванова няма да бъде жури, а нещо като върховен съдия в „Гласът на България“.

Лили Иванова влиза в "Гласът на България"?
Лили Иванова влиза в „Гласът на България“?

За да се съгласи да участва в музикалния риалити формат, певицата е поискала хонорар от 500 000 лева. Сумата е астрономическа, за която е да е музикална звезда у нас, а дори и за някои от чуждестранните величия, които шестваха из риалити форматите в България досега.

Вижте още:

Лили Иванова обаче не прощава лесно обидите, особено когато непрекъснато си правят майтапи с нея. Певицата, която си е цяла институция на Балканския полуостров, накара Слави скъпо и прескъпо да й плати за гаврите с нея.

Дали Трифонов ще склони на исканата оферта не е ясно, но ако Лили Иванова се появи в неговото шоу, ще бъде истинско чудо. И феновете от сега тръпнат да разберат ще склони ли певицата на подобни отстъпки или Слави го чака нов провал.

2 коментара
  1. точка казва

    Тези пари вместо да ги взема за себе си само е редно да отделя и за благотворителност. Не и трябват толкова много.

  2. Иван Пеев казва

    Трябват й пари за памперси, покров и жито…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.