След раждането на сина си: Кали в тежка депресия!

След раждането на сина си: Кали в тежка депресия!
5 (100%) 1 vote

Кали призна, че се чувства зле след раждането на третото си дете!

Изпълнителката Кали довери, че след раждането на последното си дете Александър е изпаднала в следродилна депресия. Състоянието е познато на повечето родилки. Певицата разбира, че това може да се проточи и повече от половин година.

В момента мъжът до нея, който е бащата на третия й син Владимир, е с година по-млад от певицата. Но с него тя твърди, че нещата са на този етап много добри. Но все пак ако между тях се получи разрив и не вървят обаче тя е по-склонна да не прави компромиси със себе си, я сама да отглежда децата си. Вторият й син е от брака със сина на бившия министър Вилхелм Краус, Антон.

Кали

Кали е в следродилна депресия

Самата Кали разкри, че причината да скъсат е последвалата изневяра от нейна страна и затова Антон се развел с нея. Кали разказа още, че дълго се съпротивлявала да се вземе с Краус-младши, тъй като не искала да е в традиционното фолк певица и бизнесмен, но нещата просто са се случили. Според обяснението й тя си тръгнала, защото когато заживели заедно Антон, съпругът й станал безразличен и не й обръщал достатъчно внимание.

Както сподели поп фолк дивата в едно от предаванията на Карбовски това била причината тя да си замине и да дири другаде внимание и нежност. Дори когато Антон Краус си поискал джипа обратно, когато се разделили тя му върнала и останалите подаръци. Певицата твърди, че децата й не са обменно средство за получаване на пари и имоти от техните бащи. Категорична е, че ражда деца, защото е искала и винаги е мечтаела да има голямо семейство.

Кали обаче отрича да е имала две паралелни семейства, докато е деляла един покрив със сина на бившия министър Вилхелм Краус.

Кали е доволна, че между трите момчета няма съперничество и те се обичат. Доволна е, че в отглеждането на децата й голяма помощ получава от своята майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар