Няма край: Дъждовете се настаниха трайно у нас!

Няма край: Дъждовете се настаниха трайно у нас!
5 (100%) 1 vote

Дъждовете здраво нападнаха страната ни!

До последният ден на месец юни ще има чести и интензивни дъждове. Облачността над страната ни ще бъде повече значителна и то в следобедните часове. Времето за месец юни ще се задържи като неустойчиво. През предиобедните часове ще има повече слънце, на обяд ще отстъпи мястото на облаците и през периода в следобедните часове ще има чести и интензивни дъждове.

Над северната част на страната и по-точно в нейните северозападни територии освен дъждове се очаква да паднат и градушки. Метеоролозите съобщават, че опасността от градушки има и над останалата северна част на България.

дъждове

Дъждовете не спират и през тази седмица

Интензивни дъждове се очертават да паднат и над източните територии на страната. Планинските масиви също ще бъдат обект на по-чести и силни валежи. Особено те ще засилят мощността си в по- късните следобедни часове на деня.

Температурите се очакват по-ниски от тези за сезона. Те ще се намалят с около пет-шест градуса, като максималните стойности ще достигнат в по-голямата част между 23-25 градуса. Според специалистите от четвъртък дневните градуси ще бъдат още по-ниски.

След четвъртък интензивността на дъждовете ще се повишават. През двата почивни дни над страната ще има повече слънце. Такова ще бъде времето до следващия вторник. След което, до края на месеца отново ще ни очакват валежи с различна сила и продължителност.

До последният ден на този месец картината ще е почти идентична. Тя е слънце сутрин, на обяд повече облаци и то купесто-дъждовни и в по-късните часове дъждове с различна сила и продължителност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар