Кандидатстудентски бисери – Васил Левски бил сирак (Вижте още)

Кандидатстудентски бисери – Васил Левски бил сирак (Вижте още)
5 (100%) 1 vote

Кандидатстудентски бисери втрещиха проверяващите на изпита по български език в Пловдивския университет

Кандидатстудентски бисери за поредна година изумиха проверяващите работите на студентите. Този път на прицел са зрелостниците, положили предварителен изпит по български език за кандидатстване в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Последната задача на мераклиите за висшисти беше да напишат кратко есе от две-три страници по темата „Няма значение откъде тръгваш, ако знаеш къде отиваш“.

Кандидатстудентски бисериВ опитите си да изпъкнат и да покажат оригинално мислене, зрелостниците са родили поредните кандидатстудентски бисери, от които може да ви се завие свят. Така например младеж е стигнал до заключението, че Левски е роден без майка. Друг пък гениално е заключил, че някои хора са произлезли от Адам и Ева, а други от маймуните.

Няма как да пропуснем и „гениалното“ сравнение на трети дванайсетокласник, който е решил да онагледи зададената тема с изключително любопитно сравнение. А именно – с ходенето до тоалетната. Тъй като тогава наистина нямало значение откъде идва, а само къде отива и по възможност по-бързичко, че иначе ставало лошо.

Вижте цялата порция кандидатстудентски бисери, „родени“ от главите на зрелостниците. Извадката е публикувана от доц. доктор Христина Тончева-Тодорова, преподавателка в Пловдивския университет и цитирана от БЛИЦ.

Кандидатстудентски бисери

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар