Иво Аръков на улицата след раздялата с Мика Стоичкова

Иво Аръков на улицата след раздялата с Мика Стоичкова
5 (100%) 1 vote

Иво Аръков отряза всичките си приятели и ангажименти заради щерката на Камата

Иво Аръков буквално е останал на улицата след раздялата си с Мика Стоичкова. Актьорът е напуснал луксозния апартамент, който принадлежи на щерката на Камата, след като двамата взели решение да сложат край на връзката си. Затова, докато си намери жилище, звездата от Фамилията бил принуден да се приюти при негов колега, който го съжалил.

Иво Аръков и Мика в щастливите им времена

Иво Аръков и Мика в щастливите им времена

Иво Аръков обаче няма как да остане там за постоянно. Положението му се усложнявало от факта, че заради Мика актьорът сериозно занемарил кариерата си както в театъра, така и в сериалите. Както знаете, доскорошните влюбени планираха да заминат заедно за Америка, където да се установят за постоянно. Точно заради това Иво Аръков беше отписал ангажиментите си към родните продуценти.

В един момент обаче се оказа, че плановете на Мика са се променили. И в момента Иво Аръков се чуди как да се справи със ситуацията, издават негови близки пред ПИК. Лошото е, че освен кариерата, Аръков се отдалечил и от доста от приятелите си. Отново заради щерката на Стоичков. Което, в крайна сметка, му изигра лоша шега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Иво Аръков на улицата след раздялата с Мика Стоичкова”

  1. vasi vasilev

    юни 15. 2014

    Poredniqt mega glupak ako ne be6e ba6ta i koi znae kade 6te6e da pravi svirki za da ne e gladna

Добавете коментар