Свърши се: Миро Каризмата изритан от Би Ти Ви?!

Свърши се: Миро Каризмата изритан от Би Ти Ви?!
3 (60%) 2 votes

Миро от „Каризма“ не случи на кариера като водещ, макар че много го искаше!

Краят на Миро от бившия дует „Каризма” наближава. Той не успя да се наложи като водещ в предаването с романтичен привкус „Наистина любов” по bTV. Продуцентите не са доволни от него и най-вероятно той ще бъде свален от ефир. Причината е, че ток шоуто има главоломно нисък рейтинг и затова певецът, изявяващ се и ката водещ ще бъде свален от телевизионния екран.

Новото романтично предаване на Би Ти Ви стартира точно на Деня на влюбените, но се оказа с фалшив старт. Ентусиазираният Миро така и не успя да подбере точните хора, защото много малко от героите в шоуто се събират и връзката им се развива с щастлив край.

Миро

Миро ще бъде аут от Би Ти Ви

Предаването беше замислено от организаторите да продължи съвсем разбираемо с романтичната линия на предишното предаване „Море от любов”, чиято водеща беше Наталия Симеонова. Очакванията за Миро като водещ бяха, той да е много по-колоритен и талантлив от своята предшественичка.

Легендарната водеща също пожела да му предаде цялата сила и енергия, както и натрупания опит в правенето на подобен формат предавания, но явно Миро не успя да „хване” заряда или просто той е създаден да пее песните си. Въпреки че „Море от любов” беше на екран десет години, продължението му не успя да се задържи дори и година в синия ефир. Явно голямото приключение, в което пуснаха бившата екранна половинка на Галка от епичния дует „Каризма” не беше готов за подобен род експерименти.

Екипът , който застана зад гърба на Миро също вече недоволства от неговото поведение. Той се оказа един много придирчив, вечно недоволен човек, който прави забележки почти за всичко и се дразни дори и от най-малките неща около себе си.

Миро дотегнал с вечните си забележки на всички, заети с неговото представяне пред зрителите. Изпълнителят на „Някога преди” се надявал да бъде в още някои от проектите на Денис Ризов, но най-вероятно това няма как да се случи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар