Лошо: Вижте какво хвърли в ужас великата Лили Иванова!

Лошо: Вижте какво хвърли в ужас великата Лили Иванова!
5 (100%) 1 vote

Това е най-големият ужас на великата Лили Иванова!

Невероятната Лили Иванова драстично се смалява. Причината се крие в някои издайнически белези на възрастта, които примата на българската естрадна музика не може да прикрие по никакъв начин. Певицата с уникален глас се подлага на различни пластични операции вече по два пъти в една и съща година, доверяват източници, близки до звездата.

Освен това тя си прави уникални и свръх модерни технологии, които не само да изчистват бръчките от лицето й, но и намаляват годините й. И все пак старостта си казва тежката дума. Това, което тресе в момента Лили Иванова не могат да „оправят” никакви корифеи в пластичната хирургия, нито свръх модерните технологии, които правят да изглежда млада и да се „отърве” донякъде от белезите на възрастта.

Лили Иванова

Лили Иванова ужасена, че се смалява

Защото колкото и да пее уникално, годините галопират и все още не открита сила, която да ги стопира. А Лили Иванова е вече на 78 години, въпреки че тя непрекъснато ги е криела. Разбираемо е, коя жена иска да не е по-млада?!

Примата на родната естрада обаче се смалява драстично. Изпълнителката на „Ветрове” никога не е била известна с голям ръст. Но нещата вече са коренно различни, защото тя се е смалила с близо дванадесет сантиметра. Лили Иванова в младите си години е била висока метър и шейсет и два сантиметра, сега е вече метър и петдесет. Защото каквито и хватки да прилагаш и на каквото ида се подлагаш, шията, ръцете и ставите издават възрастта ти. Всеки знае, че старите хора се смаляват, тъй като ставите приплескват.

Но въпреки издайническите белези на старостта, концерта на Лили Иванова отново премина при небивал успех. Все пак хората идват, за да я слушат, а не да гледат колко е висока, категорични са нейните фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Лошо: Вижте какво хвърли в ужас великата Лили Иванова!”

 1. Mariana

  юни 15. 2014

  Силве,не лъжи хората.Лили Иванова е родена прес 1939 година-75 годишна е,освен това никога не е била висока 162 см-макар,че всичко това не е,ама,никак важно.

 2. Тодор Цанков

  юни 16. 2014

  нямам честа да Ви познавам и това е добре.Защото е желателно поне малко да знаете да смятате.Вярно жена за жена никога не говори добро,но все пак това е медия и трябва да са валидни законите за честноста.Родена е през 1939 год.Вие преценете какво образование имате Вие.

 3. Valentin Nikolov

  юни 17. 2014

  Много жалко, че сте открили топлата вода едва сега. Дали това е най-важното, което можете да напишете за тази невероятна жена, за Вас може би, това е. Но за хората, които носят в сърцата си песните на Лили Иванова, нейния глас, тези хора, които се учат от нея как да се борят и побеждават в живота, вашата статийка е просто безлично писание, което е едно описание на елементаризма на автора.

Добавете коментар