Страх във Варна: Мистериозно петно в морето шокира плажуващите!

Страх във Варна: Мистериозно петно в морето шокира плажуващите!
5 (100%) 1 vote

Огромното странно петно в морето сериозно изплаши жителите на Варна!

Летуващите и жителите на Варна са ужасени от огромно петно, което се разстила в морето на един от плажовете на града. Това е петно с огромни размери, чиято големина непрекъснато нараства. Странното образувание било забелязано няколко минути преди в морската столица, както и над останалите градове на страната ни да се излее проливния дъжд. След което размерите му се увеличили драстично.

Според очевидци това не приличало на нищо останало досега. Специалистите пък отричат да е мазно петно или някакъв минаващ танкер да е изпуснал от горивото си или от течния си товар в морето.

море

Това петно в морето изплаши варненци и гости

Както споделят очевидци на неприятното и плашещо явление, неговите размери се увеличавали буквално пред уплашените хора.

Веднага за случката били алармирани всички инстанции, които били заети с решаване на подобни проблеми.

Преди известно време в моретоотново се беше появило петно, което не беше с подобни размери, но растеше, особено след валежи. Варненци алармираха службите и се откри причината. Сега появата на петното е свързано пак с този основен проблем.

Според експертите на Басейнова дирекция причината за това явление в морето е преливане на преливника на градската канализиция. Отпадните вещества от нея са причинили образуването му и неговото бързо нарастване. А като катализатор в цялата дейност е свързана неблагоприятното време и силните валежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Страх във Варна: Мистериозно петно в морето шокира плажуващите!”

  1. ко

    юни 15. 2014

    във варна дъжд не е валял вие незнам откъде сте

Добавете коментар