Черната Златка вече не крие бременността си

Плеймейтката Златка Димитрова, която нашумя като Черната Златка, доскоро странеше от светкавици заради суеверие, но страховете, че може да пометне от зли очи, явно са отминали и вече смело парадира с трудното си положение – пише „Уикенд”. Пред близки приятелки бъдещата родителка споделила майчините си трепети. Победителката от „Биг Брадър ол старс” с нескрито вълнение се похвалила, че плодът се развива като по учебник. До преди няколко седмици силиконката се страхувала много-много да пътува, тъй като в ранна бременност особено при по-дълги преходи това не е препоръчително. Сега обаче гаденето й преминало, а лекарите вече й позволили да шофира. [caption id="attachment_413129" align="alignleft" width="300"]До последно Черната Златка ще пере и готви на мъжа си До последно Черната Златка ще пере и готви на мъжа си[/caption]

Макар и с корем, Черната Златка продължава усърдно да изпълнява задълженията си на примерна домакиня, за каквато винаги е парадирала. Плеймейтката не изпускала от контрол хигиената в дома си. Предупрежденията и от приятелки, че докато сваляла пердетата и се качва върху столовете, може да претърпи домашен инцидент, не можели да уплашат бъдещата майка.

„Искам вечер, когато Миро се прибере, да му е сготвено и уютно. Такава съм си – всеотдайна. До последния ден от 9-те месеца ще му готвя и ще му угаждам” – оправлавала шетните си с парцала и край печката Черната Златка.

Тя забременя през февруари от приятеля си Мирослав, въпреки че той все още няма развод с първата си съпруга. Наесен Черната Златка ще стане майка на мъжка рожба. По медицински препоръки Димитрова ще ражда с планирано секцио, тъй като има порок на сърцето – отбелязва изданието.