Валентин Георгиев стягал сватба с Валя от Бургас, но не спирал да сваля и други

Нови разкрития около живота на Валентин Георгиев - гаджето на Валя от Бургас, смущават близките на самоубилата се млада жена. Оказа се, че младият мъж от месеци има профил в няколко сайта за запознанства. В който е изключително активен, видяха колегите от Флагман. В един от сайтовете приятелят на Валя от Бургас описва себе си като свободен млад мъж, който се интересува от жени на възраст между 21 и 35 години.

[caption id="attachment_413123" align="alignright" width="300"]Валентин, приятелят на Валя от Бургас Валентин, приятелят на Валя от Бургас[/caption]

Полицаят използва псевдонима valkatag, а в друг подобен сайт пише, че има връзка, но нищо сериозно. И това е по времето, в което вече е бил заедно с Валя от Бургас и се предполага, че са били най-влюбени. Преди само седмица пък Валентин пусна свои снимки, на които позира в сексапилни стойки, досущ като някой манекен.

Естествено фотосите му спечелиха цял куп обожателки, които не скриха възторга си от визията му. Въпросът обаче е уместно ли е гаджето на Валя от Бургас да се държи по този начин в онлайн пространството и то само няколко седмици след като любимата му беше открита мъртва, питат се близки на младата жена. С която Валентин твърди, че е стягал брак и е мислел за деца, предават от ПИК.