Мария Игнатова и Димитър Рачков за поредна година няма да отидат на море заедно

Мария Игнатова и Димитър Рачков ще прекарат лятото разделени. Причината за това обаче не е напрежение в отношенията между двамата, напротив. Техни близки издават, че Мария Игнатова и Димитър Рачков са си все така влюбени. Просто много им ангажименти им пречат да прекарват повече време заедно.

[caption id="attachment_413115" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова и Димитър Рачков Мария Игнатова и Димитър Рачков[/caption]

Изглежда, че и това лято водещите няма да успеят да отидат на море заедно. Причината за това е най-вече договорът на Мария с Х Фактор. И това лято чаровната блондинка ще обикаля по-големите градове на България заедно с екипа на танцовото риалити, в което е водеща. Кастингите са през юли и август, което означава, че на практика половинката на актьора няма да се задържа в София, където ще е той, заради ангажиментите си към "Господари на ефира".

Колегите на Мария Игнатова и Димитър Рачков не крият, че от години двамата нямат никакво време един за друг. "Професионалните им ангажименти, от една страна, и грижите покрай децата, от друга, съвсем ги лишават от възможността да прекарват повече време сами заедно", разкриват близките им, научиха от ПИК.