Слави Трифонов е решил да загърби търканията си с примата на родната естрада в името на общ проект

Слави Трифонов е на път да се помири с доскорошната си непримирима врагиня Лили Иванова. Дългия и певицата от години са във вражда, тъй като Лили не е доволна, че шоуменът доста честичко я иронизира в скечовете и вицовете си. Изглежда обаче двамата са готови да загърбят враждата си в името на работата.

[caption id="attachment_413101" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов и Лили Иванова са на път да загърбят враждата Слави Трифонов и Лили Иванова са на път да загърбят враждата[/caption]

Източници от бТВ издават, че Слави Трифонов води усилени преговори с Лили Иванова по повод предстоящият нов сезон на Гласът на България. Гологлавият водещ бил готов на всичко, за да убеди Лили да бъде част от екипа за музикалното риалити. Ролята, предвидена за примата, естествено, също е специална, за да отговаря на звездния й статут.

Лили ще бъде специален член на журито, което ще оценява талантите. Това означава, че тя няма да е сред четиримата постоянни лица в комисията, а ще бъде нещо като последна инстанция при решаващия вот. Най-любопитното е, че самата Лили се е съгласила на преговорите, което означава, че и самата тя е готова да загърби конфликта си със Слави Трифонов.

Естествено, не малка роля имат и парите, с които Дългия се надява да склони Лили да се включи в проекта му. Според запознати, Слави Трифонов е предложил на певицата космическите 500 бона хонорар, само и само да я навие, научиха от ПИК.