Трудно, трудно се отказва алкохола!

Трудно, трудно се отказва алкохола!
5 (100%) 1 vote

Моят мъж отказва алкохола, но не мен ми е по-трудно, отколкото на него

Хванаха го да кара пиян и сега отказва алкохола

Хванаха го да кара пиян и сега отказва алкохола

Преди година и нещо го хванаха да кара пиян и сега отказва алкохола. Капките Алкофитал са единственото средство, с което отказва алкохола. Когато го хванаха полицаите той само беше пил, не беше пиян, но тях това не ги интересува. Работата му е свързана с каране на автомобил и като му взеха книжката не му остана нищо друго, освен да си стои у нас и да се чуди какво да прави. Аз донякъде се радвам, че стана така, за да се стресне и да започне да отказва алкохола. До онзи момент все обещаваше и нищо не спазваше. На мен ми е трудно, защото аз търча да взимам децата от училище с колата, че са малки и училището им е далеч. И още сума неща са ми на главата, но не се оплаквам, защото виждам, че напредък има.

Не знам безработицата ли го стресна, какво точно стана, това че не кара вече кола или нещо друго, но откакто започна да пие капките Алкофитал нещата с пиенето коренно се промениха. Явно билките повлияват по някакъв начин, защото забелязвам, че е станал по-спокоен, по-кротък, не вика, не се нервира, не пие толкова, колкото преди. От три месеца се опитва да отказва алкохола с капките Алкофитал, но смятам, че след още три нещата ще стоят по съвсем друг начин. Залагам много на този препарат, защото такъв напредък, какъвто има сега, не е имал. Смятам, че ако упорства още малко може пак да започне да си пие нормално, както преди, защото то не може съвсем. Аз знам какви са му проблемите. Щом е започнал да решава най-важния – да отказва алкохола, значи всичко ще се оправи малко по малко.

Нуша Христова на 47 години от град София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар