Шокиращи разкрития за трагедията с Валентина Иванова

0

Приятели на Валентина Иванова с шокиращи разкрития за последните дни от живота й

Опечалени приятели на Валентина Иванова призоваха медиите да разплетат мистерия около фаталния край на красивата бургазлийка. Около трагедията с Валентина Иванова има все още много неразкрити подробности и такива, които умишлено се пазят в тайна.

Три дни преди Валя да изчезне тя е имала среща с леля си. Двете не са се срещнали. Медицинската сестра се обадила на леля си, за да й каже, че приятел на Валентин от Пловдив е в Бургас и тримата са заедно. Кой е този мъж, за сега остава загадка.

Валентина Иванова
Валентина Иванова

Не е ясно какво са правили Валя и Валентин на следващия ден. Очевидно тя не се е срещнала с леля си. Ден по-късно следите на Валентина Иванова се губят. На сутринта тя изпраща съобщение на шефа си, в което му пише, че няма да отиде на работа, тъй като не се чувства добре и има силна болка в корема.

Не е ясно защо полицията не е разпитала работодателя на Валя от Бургас.

Приятели на Валентина Иванова отрекоха категорично твърденията, че тя е била влюбена в зъболекаря, при който е работила. Наскоро той се оженил. Валентина Иванова е била на сватбата му. От снимките се вижда, че Валя е близка със съпругата му.

Съмнително е и поведението на приятеля на Валя – Валентин Георгиев, който не е бил разпитан. Дни след погребението на любимата си, той се регистрира в сайтове за запознанства и дори флиртува с дами в нета.

Не е ясно и защо той е бил извикан да идентифицира трупа на любимата си, а не нейните родители, пише ПИК.

Въпросите около трагедията с Валентина Иванова, които търсят своя отговор, са десетки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.